Motor

Lowepro oppdaterer Toploader Zoom-serien

Juryen har nominert f?lgende 3 senter til prisen ?rets Driftsteam 2014:
– Amfi Madla
– Vestkanten
– Liertoppen Senter
Kort om prisen
For niende gang deler Nordic Council of Shopping Centers Norge og EvoTek AS sammen med leverand?rer i kj?pesenterbransjen ut en pris som fokuserer p? det positive bidraget et godt driftsteam gj?r for verdiskapning og trivsel i et kj?pesenter. Bidrag av samfunnsansvar og ikke minst nytenkning i forhold til tekniske l?sninger som letter hverdagen i driften av v?re senter. I ?r er det Securitas, Istad Kraft og MK Illumination som er sponsorer til prisen. Prisen blir delt ut 23.oktober p? under Kj?pesenterkonferansen 2014 som arrangeres 22. ? 24.oktober i Oslo.
Krav
For ? v?re kvalifisert til prisen m? teamet v?re ansvarlig for driften i et norsk kj?pesenter. Teamet kan best? av én eller flere personer. Teamet kan ikke vinne prisen mer enn én gang.Team som tidligere har vunnet prisen, men som har skiftet ut store deler av driftspersonellet kan delta.
Kriterier
Prisen fokuserer p? det positive bidraget et godt driftsteam gj?r for verdiskapning, nytekning og trivsel i et kj?pesenter samt ? redusere belastningen p? det ytre milj?. De nominerte er plukket ut blant de som er p?meldt og alle er vurdert etter f?lgende kriterier:
Driftsteamet har v?rt med p? ? utvikle og markere driftsfunksjonen som en bidragsyter til kj?pesenterets totale verdiskapning, trivsel og positivt bidrag i det ? ta samfunnsansvar. Resultater m? dokumenteres.
Driftsteamet viser god forst?else for kj?pesenterets verdidrivere.
Driftsteamet er fremtidsrettet og har arbeidet for nytenkning i driftsfunksjonen.
Driftsteamet utmerker seg med sitt gode arbeidsmilj? og faglige kvalifikasjoner.

Det legges stor vekt p? driftsteamets evne til nyskapning samt teamets evner og l?sninger utover den daglige driften i senterdriften.
Det vil bli gjennomf?rt befaring hos aktuelle kandidater i september.

Juryen
Kjell Petter Sm?ge Evotek
Espen Brodahl Securitas
Roger Kongerud OBOS Forretningsbygg AS
H?vard Kristensen Gulskogen (Vinner 2013)
Öyvind Saetre MK Illumination
Anita ?yen Istad Kraft
Tidligere vinnere:

2013 Gulskogen 2009 Metro L?renskog
2012 Storbyen Kj?pesenter 2008 AMFI V?gen
2011 Maxi Hamar 2007 Lagunen Storsenter
2010 ?sane Storsenter 2006 Storbyen Sarpsborg
Nordic Council of Shopping Centers Norge er den eneste foreningen i Norge for kj?pesenterbransjen og den norske avdelingen har n?rmere 350 medlemmer. Totalt har den nordiske foreningen over 1100 medlemmer, og har aktiviteter i alle nordiske land.

Form?let for foreningen er ? lage m?teplasser for bransjen, hvor det skapes faglige og menneskelige relasjoner, enten du er senterleder, sentereier, leietaker/detaljist eller tjenestetilbyder.

Arrangementene i Norge er fagseminarer, studietur til utlandet og Kj?pesenterkonferansen hver h?st. I tillegg har medlemmene tilgang til flere nordiske arrangement. NCSC tilbyr ogs? utdannelse innen Center Management.

NCSC st?r ogs? bak utdelingen av Kj?pesenterprisene: ?rets Kj?pesenter, ?rets Butikkjede, ?rets Driftsteam og markedsprisen Den Gyldne Idé. Disse prisene deles ut p? Kj?pesenterkonferansen hvert ?r. For mer informasjon om konferansen og prisene, se www.kj?pesenterkonferansen.no

Similar Posts