Foo Fighters’ ?ttende album Sonic Highways kommer 10. november

Toploader Zoom AW II heter Lowepro sin nye serie. Nytt design, lettere materialer og nye smarte funksjoner gj?r bestselgeren v?r enda bedre.
?Nesten alle som har eid et systemkamera har p? ett tidspunkt hatt en Lowepro TLZ-veske?, sier Per Skog, Nordic Marketing Manager hos Focus Nordic. ?Det er en av de mest solgte veske-seriene noensinne, og det vil de fortsette og v?re, med tanke p? de forbedringer som n? er gjort.?
Lowepros allv?rsbeskyttelse ?All Weather AW Cover?, finnes innebygget p? alle tre modellene. Veskene kan b?res p? tre ulike m?ter, med skulder-rem som en sling-modell, hengende i belte, eller med brystsele (selges separat). Nytt design med bl.a. en ekstra fleksibel utvendig lomme, et nytt feste for n?kler, og nye glidel?ser som ?pner og lukker lettere, selv med hansker p?.
Toploader Zoom 45 AW II

Passer til f.eks. mindre DSLR eller CSC (speill?se systemkameraer) med p?montert 18-55mm objektiv, samt litt tilbeh?r.

St?rrelse (innerm?l) BxDxH: 16×10,5×16,3 cm.

Vekt: 0,3 kg.

Toploader Zoom 50 AW II

Har plass til DSLR med p?montert 24-70mm F/2.8, samt litt tilbeh?r.

St?rrelse (innerm?l) BxDxH: 16,5x13x22 cm.

Vekt: 0,3 kg.

Toploader Zoom 55 AW II

Har plass til DSLR med p?montert 70-200mm F/2.8, samt litt tilbeh?r.

St?rrelse (innerm?l) BxDxH: 16,5x13x30 cm.

Vekt: 0,4 kg.

Pris og tilgjengelighet
Modellene kommer i butikk i l?pet av august og vil koste:
Toploader Zoom 45 AW II, ca.pris: kr 349,- inkl. mva.

Toploader Zoom 50 AW II, ca.pris: kr 399,- inkl. mva.

Toploader Zoom 55 AW II, ca.pris: kr 475,- inkl. mva.

For ytterligere informasjon: [email protected]
Focus Nordic Norway AS i B?rum er Norges st?rste foto-distribut?r. Sortimentet inneholder en rekke store varemerker som Panasonic, Pentax, Kodak, Lowepro, SanDisk, Transcend, Steiner, Hähnel, Tamron, Ilford, Velbon,Sirui, GePe, Kenko, Metz, iSAW og Lensbaby. I tillegg har vi en egen produktlinje under navnet Focus. Focus Nordic er medlem i BSCI som jobber for rettferdige vilk?r. Les mer p? www.focusnordic.no

Authors

Related posts

Top