Motor

Slik f?r du myk jobbstart etter ferien

Singelen “Nobody Knows” er hentet fra debutalbumet “Like I´m A Warrior” som slippes 29. september p? CD, LP og digitalt i hele Norden, og 15. oktober legger debutanten ut p? sin aller f?rste nordiske turné.
Ut av intet dukket Emilie Nicolas opp i 2013. N? er hun utropt til en av Skandinavias store, nye stjerner ? f?r hun har gitt ut sitt f?rste album.
Emilie Nicolas vakre og ektef?lte stemme sparker i gang denne melankolske perlen og dens minimalistiske og detaljerte lydbilde helt fra f?rste sekund. Her lokkes du videre med inn i hennes mystiske landskap av perkusjon, synth og kor. Emilie maner frem et helt spesielt univers med sin unike stemme og tilstedev?relse, noe som gir musikken et dypt, personlig uttrykk.
?Nobody Knows? har allerede rukket ? bli en favoritt blant fansen da den l? som en demoversjon p? Emilies Soundcloud-profil tidligere. Her er den innspilt p? nytt, mikset, mastret og gir en klar indikasjon p? kvaliteten p? resten av albumet. L?ten er skrevet av Emilie selv og produsert av Eivind Helger?d, Emilie Nicolas, Nicolay Tangen Svenn?s og Anders Opdahl. Mikset av Lasse M?rtén og mastrert av Chris Sansom i Propeller Mastring.
?Nobody Knows? kan pre-streames hos Spotify fra mandag 11. august med premiere hos Ruben Gran?s ?Ruben? p? NRK P3.
Etter forrige ukes ?ya-konsert h?stet Emilie str?lende kritikker fra den norske pressen der hun fikk terningkast 6 fra Aftenposten med beskrivelsen – “Emilie Nicolas stiller i egen klasse med en stemmekontroll langt utover det vanlige. S? god at hun ikke trenger ? bedrive publikumsfrieri.”
I tillegg drysset det 5 stjerner fra GAFFA og Deichmanbloggen hadde f?lgende ? si: ?Det finnes st?rre navn p? plakaten, men du finner neppe en st?rre popdiamant enn Emilie Nicolas p? ?ya i ?r!?
?A Norwegian singer with a voice that will stop you in your tracks? ? Sunday Times
Turnédatoer:
15/10: Union Scene, Drammen
16/10: Jazzhouse, Copenhagen
17/10: Radar, ?rhus
18/10: Kulturmaskinen, Odense
22/10: Rokken, Volda
23/10: Kvarteret, Bergen
24/10: Tou Scene, Stavanger
06/11: Iceland Airwaves, Reykjavik
07/11: Byscenen, Trondheim
08/11: Driv, Troms?
14/11: Rockefeller, Oslo
H?r ?Nobody Knows? p? Spotify: http://bit.ly/Nobody_Knows
Youtube: https://www.youtube.com/user/EmilieNicolasVEVO
Facebook: https://www.facebook.com/pages/Emilie-Nicolas/308840199232074
Spotify: Emilie Nicolas
Instagram: emilienicolasofficial

Artykuly o tym samym temacie, podobne tematy


Tagi: #Brother Max   #Duo Signature   #Ellen Diamant   #Skip Hops