Motor

Ving ?ker med flere spennende reisem?l i Marokko

08-08-2014 14:45 Lilleborg AS Forbered deg godt! Bruk de siste feriedagene til ? omstille kroppen tilbake til hverdagen. Legg deg litt tidligere enn du har gjort i ferien, og venn deg gradvis til ? st? opp tidligere igjen. I overgangsperioden kan du jo velge en ?snillere? varselmelodi p? smarttelefonen hvis du bruker den som vekkeklokke.

9 tips til de f?rste arbeidsdagene
F?rste arbeidsdag er et lite sjokk etter uker med slaraffenliv. V?r klar over at du sannsynligvis kommer til ? bli mer sliten enn normalt og ikke legg store planer for ettermiddag og kveld.
Begynn med ? f? oversikt. Ikke stress med dette ? sett av hele f?rste dag. Det tjener du p? i det lengre perspektivet. G? gjennom e-posten, sett opp en liste med oppgaver som venter eller skal p?begynnes, og prioriter hva du skal begynne med. Dersom du synes det er vanskelig ? vite hvor du skal begynne, sp?r du lederen din eller en kollega.
Mange har mandag som f?rste arbeidsdag etter en friperiode. Ekspertenes tips er ? gj?re den f?rste jobbuken litt kortere ? start p? tirsdag eller onsdag.
Bruk de f?rste dagene til ? oppdatere deg p? kollegaenes liv ? har de hatt en god ferie, har det skjedd noe spesielt? Dette er en m?te ? fornye b?ndene til arbeidskollegaene og legge grunnlaget for et godt samarbeid videre.
Ta en luftetur! Etter ferien er det uvant ? oppholde seg p? ett sted i s? mange timer som de fleste av oss gj?r p? jobben. Merker du at konsentrasjonsevnen svikter eller du blir rastl?s, s? tar du deg en rask luftetur rundt arbeidsplassen. L?r deg ? g? riktig
Det kan ogs? v?re en god idé ? minne seg selv p? hva det er man liker ved jobben sin. For mange av oss er arbeidet en viktig del av livet ? det p?virker selvbildet, gir oss et sosialt fellesskap og en meningsfylt hverdag.
Unng? m?ter f?r du har f?tt oversikt ? det blir fort bortkastet tid dersom m?tedeltakerne er uforberedte.
G? hjem til vanlig tid ? ikke bruk opp energien og overskuddet som du har f?tt under ferieukene, p? overtid. Det kan v?re fristende for ? innhente seg, men i det lange l?p l?nner det seg med en gradvis innkj?ring.
F? unna ferievasken

Kilder: Ledernett, dinepenger.no

I Lilleborg kan vi mye om t?yvask, rengj?ring og hygiene. Generasjoner av nordmenn har stiftet bekjentskap med v?re vaskemidler og hygieneprodukter. I 180 ?r har vi utviklet, produsert og markedsf?rt v?re velkjente merkevarer. Mange av dem er over 60 ?r gamle, noen enda eldre; Lano,
Blenda, Solidox, Krystal, Zalo ? for ? nevne noen av v?re mange, popul?re merker.
Vi baserer all v?r produktutvikling p? ?nsker og behov hos forbrukerne. Dette fanger vi opp p? mange m?ter, ikke minst gjennom Lilleborg Forbrukerservice der fem konsulenter er i daglig kontakt med forbrukere gjennom telefon, brev, mail, messer og stands. Lilleborg Forbrukerservice gir tips, r?d
og veiledning om vask, flekkfjerning og rengj?ring, og gjennom denne kontakten fanger vi opp b?de ?nsker om produktforbedringer og udekkede behov i hverdagen. Dette tas videre med Lilleborgs utviklingsavdeling og danner grunnlag for v?rt l?pende innovasjonsarbeid.
All kunnskapen som Lilleborg har samlet gjennom ?rene om hverdagens sm? og store vaskeutfordringer, deler vi ogs? med forbrukerne gjennom PlussTid-programmet v?rt, www.plusstid.no

Lilleborg er Norges st?rste leverand?r av vaskemidler og hygieneartikler, og den eneste i sitt slag som driver hele verdikjeden i Norge. Det inkluderer produktutvikling, produksjon, markedsf?ring og salg. Vi har fire fabrikker i Norge:

Artykuly o tym samym temacie, podobne tematy