PUMA INTRODUCES FOREVER FASTER

I Marokko venter myldrende markeder, fantastiske golfbaner og eksotisk kultur, preget av b?de vestafrikanske, arabiske og franske tradisjoner. Ving har solgt reiser til eksotiske Marrakech lenge, men satser n? videre p? Marokko med badebyen Agadir og surfemekkaet Taghazout.
Marokko er et fascinerende land som har blitt veldig trendy den siste tiden. Det f?les derfor veldig bra ? kunne tilby v?re kunder Agadir og Taghazout, i tillegg til Marrakech. Agadir er en moderne badeby med lange, langgrunne strender som passer godt for de fleste. Med en kort flytid p? rundt fem timer, er dette et veldig godt alternativ til Kanari?yene til vinteren. Taghazout er en liten fiskerlandsby som har blitt et popul?rt reisem?l, ikke minst blant surfere fra hele verden, sier Sophie Frisholm, PR-ansvarlig i Ving
Hver l?rdag hele vinteren kan nordmenn fly direkte til Agadir fra Oslo. De som liker ? feriere i Egypt eller ?nsker et alternativ til Kanari?yene til vinteren, tror jeg kommer til ? finne seg godt til rette p? disse to reisem?lene.
Agadir blander gammel arabisk kultur med fransk kolonistil, noe som gir byen et spennende preg. Agadir er en moderne badeby med en fantastisk sandstrand, fine golfbaner og god hotellstandard i turistomr?det rundt Boulevard 20 Ao?t. Cornichen, strandpromenaden, er det naturlige samlingspunktet b?de p? dag- og kveldstid, med hyggelige barer, restauranter og uteserveringer der du kan spise og drikke godt for en rimelig penge. Ving tilbyr ni hotell, inkludert ett Family Comfort og ett Top Selection.
Taghazout er en liten fiskerlandsby som har blitt et popul?rt reisem?l, ikke minst blant surfere fra hele verden. Like fullt har byen klart ? beholde sin opprinnelige sjarme – her kjenner alle hverandre. Om kvelden samles folk ved byens restauranter for ? spise nyfangede herligheter fra havet, til meget gode priser. I Taghazout har Ving hotellet Paradis Plage, et luksushotell som ligger p? den kilometerlange stranden Imi Quaddar, ca. 6 km fra Taghazout. For dem som liker yoga og surfing er Paradise Plage et eldorado.

Priseksempel:
Direktefly fra Oslo til Agadir i januar med 1 uke p? Residence Yasmina, fra 2.918,-

Ving er Norges st?rste reisearrang?r med reiser til mer enn 170 reisem?l i over 40 land. Ving arrangerer charterreiser, fleksible pakkereiser med rutefly, i tillegg til flybilletter og hotell for de som vil reise p? egen h?nd. Reisene selges via internett, telefon, i egne butikker samt utvalgte reisebyr?er over hele landet. Ving Norge AS har 89 ansatte og over 400 000 reisende ?rlig.

Authors
Top