Motor

Eldre dominerer drukningsstatistikken for juli

LORDE MED HOVEDSINGEL TIL THE HUNGER GAMES: MOCKINGJAY ? PART 1
Lorde har hovedsingelen til den kommende filmen The Hunger Games: Mockingjay – Part 1. Hun har ogs? v?rt med p? ? h?ndplukke artister for soundtracket.
The Hunger Games: Mockingjay – Part 1 er regissert av Francis Lawrence med Oscar-vinner Jennifer Lawrence, Josh Hutcherson, Liam Hemsworth og Woody Harrelson i hovedrollene. Filmene, basert p? Suzanne Collins bestselgende triologi Hunger Games, kommer p? kinoer over hele verden 21 november.
Lorde (Ella Yelich O’Connor) fra New Zealand har vunnet to Grammy Awards (Best Pop Solo Performance og Song Of The Year for “Royals”), to Billboard Awards (Best New Artist og Top Rock Song ogs? for ?Royals?) og Brit Award (International Female Solo Artist) hvor hun slo b?de Katy Perry, Lady Gaga, Pink og Janelle Monae.
Hun har i dag rekorden for ? v?re den kvinnelige artisten som har ligget lengst som #1 p? Billboard Hot 100 i 2013 og lengste st?ende #1 for noen kvinnelig artist i Billboard Alternative Charts historie.
Lorde st?r i dag p? scenen under ?rets Lollapalooza Festival.

Om Universal Music
Universal Music AS er verdens og Norges st?rste musikkselskap og representerer blant annet artister som U2, Rolling Stones, Eminem, Lady Gaga, Rihanna, a-ha, Sissel Kyrkjeb?, Odd Nordstoga, Bernhoft, Gabrielle mm.
Universal Music Group er operative i 59 land som representerer lablene A&M/Octone, Decca, Def Jam Recordings, Deutsche Grammophon, Disa, Emarcy,Fonovisa, Geffen Records, Interscope Records, Island Records, Lost Highway Records, Machete Music, MCA Nashville, MercuryNashville, Mercury Records, Polydor Records, Motown, Universal Music Latino, Universal Republic og Verve Music Group.

Artykuly o tym samym temacie, podobne tematy


Tagi: #Nike Running   #NOK   #Norge Den   #Norsk Varmepumpeforening