Motor

Prisras p? reiser i august og september

Wallart AS lanserte nylig p? det norske markedet akustikkpaneler fra engelske Soundtect. Sortimentet best?r av innovative og dekorative paneler som bidrar til ? redusere st?y og forbedre akustikken med Klasse A lydabsorbsjon.
Soundtect tilbyr multidimensjonale akustikkpaneler som forbedrer lydkvaliteten og reduserer st?y for ethvert milj?. Med milj?vennlig, sofistikert og unik design er panelene perfekte for bruk i b?de private og offentlige rom, som for eksempel kontor, skole og restaurant. Ethvert omr?de med behov for forbedret akustikk vil nyte en merkbar effekt. Soundtect tilbyr Klasse A lydabsorbsjon og oppn?r en st?yreduksjonskoeffisient (NRC) p? inntil hele 0,95! Soundtect er per i dag tilgjengelig i ni spennende design, og f?s i mange ulike farger for ? kunne tilpasses omgivelsenes krav.
Milj?vennlig
Soundtect akustikkpaneler er produsert av 100% polyester, hvorav 70% er resirkulert materiale. Panelene er et tredjegenerasjons produkt som begynte sitt liv som en plastflaske (PET). Akustikkpanelene er 100% resirkulerbare.

Wallart AS
Soundtect distribueres i Norge av Wallart AS, et selskap i Trondheim med ambisjon om ? v?re en ledende norsk akt?r innen innovativ og funksjonell interi?rdesign. Fra f?r av har selskapet fornyet interi?rtrendene i Norge med Wallart veggpaneler fra Nederland (www.wallart.no).
For mer informasjon, vennligst kontakt: Manfred Sk?rsmoen, telefon 928 25 959 eller e-post: [email protected]
Nettside: www.akustikkdesign.no

Artykuly o tym samym temacie, podobne tematy