Motor

“2XU har gitt meg livet tilbake”

31-07-2014 12:27 Wallart AS Wallart AS lanserte i 2013 tredimensjonale veggpaneler utviklet av WallArt i Nederland. Sortimentet best?r av trendy og dekorative paneler, et innovativt og spennende alternativ til den tradisjonelle tapeten. Wallart f?s i 20 ulike design og er enkelt ? montere.

Wallart AS lanserte i 2013 tredimensjonale designpaneler utviklet av WallArt i Nederland. Sortimentet best?r av trendy og dekorative paneler, et spennende alternativ til tapeten.

Etter at veggpanelene fra Wallart ble lansert i Norge i januar i fjor har flere og flere byttet ut den gamle tapeten med de kreative veggpanelene fra Wallart. Spesielt popul?rt er det i hjem hvor man har ?nsket ? skape en fondvegg eller kontrastvegg, en vegg som skal skille seg ut fra resten av rommet for ? skape litt spenning og dynamikk i rommet og v?re et naturlig blikkfang.
Wallart f?s i 20 forskjellige design og er enkle ? montere p? veggen. Panelene kan i tillegg males i ?nsket farge, og det er derfor lett ? finne et design som passer til resten av interi?ret. Den tredimensjonale strukturen i panelene gir ogs? et spennende skyggespill ved lyssetting, eller naturlig i samspill med det skiftende dagslyset.
Milj?vennlig
Wallart er produsert av resirkulerte sukkerr?rsfiber, som er en av verdens mest fornybare ressurser. R?materialet i Wallart er komposterbart og derfor 100% biologisk nedbrytbart.

Wallart distribueres i Norge av Wallart AS, et selskap i Trondheim med ambisjon om ? bli en ledende norsk akt?r innen innovativ og funksjonell interi?rdesign. I tillegg til ? v?re import?r av Wallart, har de ogs? nylig blitt import?r av engelske Soundtect, som tilbyr Klasse A akustikkpaneler der det er lagt vekt p? kombinasjonen akustisk funksjonalitet og design (nettside: www.akustikkdesign.no).
For mer informasjon, vennligst kontakt: Manfred Sk?rsmoen, telefon 928 25 959 eller e-post: [email protected]
Nettside: www.wallart.no

A to już wiesz?  Folkemusikkdagen - Opplev Folkemuseet p? sitt mest musikalske!

Artykuly o tym samym temacie, podobne tematy