Motor

Det du trenger ? vite om den nye kameratrenden i bil

Det du trenger ? vite om den nye kameratrenden i bil
30-07-2014 11:26 Ving Norge AS Vi tar stadig flere feriebilder og deler dem gjerne med familie og venner i sosiale medier. Les mer om hva Vings reisepanel sier om v?re fotovaner i ferien.

Tiden da folk reiste p? ferie med et arsenal med filmruller og stadig m?tte passe p? at alle plastbokser var trygt forseglet for ? unng? eksponering er for lengst forbi. I 2014 foreviges de aller fleste ferieminner digitalt, men gj?r dette at vi tar flere bilder og hva gj?r vi egentlig med bildene n?r vi kommer hjem?
Over 40 % av deltakerne i Vings reisepanel, en unders?kelse av ferievanene til 11 170 nordmenn, svarer at de tar mellom 10 og 50 bilder i l?pet av ferien. Like mange svarer at de tar mellom 50 og 200, mens kun noen f? prosent tar over 200 bilder n?r de er p? ferie. Mange svarer ogs? at de heller deler bildene sine i sosiale medier fremfor ? fremkalle dem hos bildefremkallere eller lage fotoalbum p? gammelt vis.
– Vi ser at stadig flere reisende velger ? dele feriebildene p? instagram og facebook, sier markeds- og kommunikasjonsdirekt?r i Ving, Tonje Fossum. De sosiale mediene fungerer p? mange m?ter som det nye fotoalbumet og er en enkel m?te ? dele informasjon fra ferien med venner og familie.
N?r det kommer til hva som foreviges p? skjermen er det severdigheter folk helst tar bilde av, tett etterfulgt av familien og utsikten fra balkongen. I en tid hvor det ? filme har blitt like enkelt som ? ta et bilde med mobilen er det kanskje ikke s? rart at over halvparten ogs? svarer at de ogs? filmer mer i ferien n? enn tidligere.
Hva vi tar bilder av:
1. Severdigheter
2. Familien
3. Utsikt fra balkongen
4. Stranden
5. Barna
6. Hotellet
7. Oss selv
8. Fisk og koraller
9. F?ttene v?re
10. Feriefl?rten
Ving er Norges st?rste reisearrang?r med reiser til mer enn 170 reisem?l i over 40 land. Ving arrangerer charterreiser, fleksible pakkereiser med rutefly, i tillegg til flybilletter og hotell for de som vil reise p? egen h?nd. Reisene selges via internett, telefon, i egne butikker samt utvalgte reisebyr?er over hele landet. Ving Norge AS har 89 ansatte og over 400 000 reisende ?rlig.

A to już wiesz?  Behold brunfargen med St.Moriz selvbruningsprodukter

Artykuly o tym samym temacie, podobne tematy