Motor

Egg, bacon og fersk frukt er viktigst p? frokostbufféen

P? elvecruise langs de store elvene i Mellom-Europa ser du b?de historiske storbyer, b?lgende vinmarker og sjarmerende landsbyer. I Russland f?r du oppleve kontrastene mellom St. Petersburg og Moskva, og livet langs vannveiene mellom de to metropolene. P? Douro seiler skipet gjennom et av Europas vakreste vinlandskap. Vil du oppleve enda mer, b?r du velge et av v?re eksotiske elvecruise p? Mekong eller Irrawaddy i S?r?st-Asia. Her venter eventyrlige opplevelser!
I tillegg til fellescruisene med norsk reiseleder, tilbyr vi cruise for individuelle reisende i alle prisklasser. I hovedkatalogen, som kommer til h?sten, presenterer vi elvecruise p? over tretti elver i fem verdensdeler.
Elvecruisene gir, med sine sm? skip og relativt f? passasjerer, en ro, avkobling og intimitet du ikke f?r med andre ferieformer. Og ? i all beskjedenhet, ingen i Norge kan elvecruise bedre enn oss! Velkommen om bord!
I denne forh?ndskatalogen presenterer vi de mest popul?re avganger, slik at du allerede n? kan sikre deg plass og begynne planleggingen av din elvecruiseferie i 2015. Husk at elvecruiseskipene er sm? og blir fort utsolgt.
Les katalog
Hvorfor elvecruise med Escape Travel?

Norges st?rste og ledende elvecruisearrang?r

Norges lengste erfaring med salg av elvecruise

Erfarne reiseledereInteressante temacruise med foredragsholdere

Cruise p? flest elver ? over tretti p? fire kontinenter

Fra mellomklasse- til luksusskip
For mer informasjon og bilder, kontakt Tove Voss [email protected]

Escape Travel er Norges st?rste arrang?r av elvecruise og spesialist p? cruise og rundreiser. Vi skreddersyr reiser over hele verden for grupper og individuelle.

Artykuly o tym samym temacie, podobne tematy