Dermalogica reformulerer bestselger

Man pleier ? si at frokost er dagens viktigste m?ltid. I ferien er frokosten en fin start p? en deilig feriedag. P? hotellets frokostbuffé er det egg og bacon, fersk frukt og ferskpresset juice vi helst vil ha viser Vings unders?kelse Reisepanelet, der 11 170 personer svarte p? sp?rsm?l om sine ferievaner.
Mange ganger er det frokosten man ser mest frem til, mer enn noe annet m?ltid i ferien. Den skal v?re stor og variasjonsrik for ? passe alle, og samtidig gi den lille ekstra f?lelsen av luksus og at man har det bedre enn hjemme. P? v?re egne hotell Sunwing og Sunprime har vi satset stort p? ? ha et godt utvalg p? bufféen, sier Tonje Fossum, Markeds- og kommunikasjonsdirekt?r i Ving.
Viktigst p? frokostbufféen:
1. Egg og bacon
2. Fersk frukt
3. Ferskpresset juice
4. Kaffe
5. Rundstykker
6. Omelett
7. Yoghurt og müsli
8. Ost
9. Croissanter
10. Pannekaker
Ving er Norges st?rste reisearrang?r med reiser til mer enn 170 reisem?l i over 40 land. Ving arrangerer charterreiser, fleksible pakkereiser med rutefly, i tillegg til flybilletter og hotell for de som vil reise p? egen h?nd. Reisene selges via internett, telefon, i egne butikker samt utvalgte reisebyr?er over hele landet. Ving Norge AS har 89 ansatte og over 400 000 reisende ?rlig.

Authors

Related posts

Top