ONE DIRECTION: WHERE WE ARE ? THE CONCERT FILM ARTS ALLIANCE BRINGER ONE DIRECTIONS EPISKE ?WHERE WE ARE? TURNÉOPPLEVELSE TIL KINOLERRETET FOR ÉN EKSKLUSIV HELG I OKTOBER

Det er én ting mange nordmenn ikke kan unnv?re i ferien sin, og det er norsk kaffe. Mange av oss tar ogs? med seg b?de knekkebr?d og brunost i bagasjen viser Vings unders?kelse Reisepanelet, der 11 170 personer har svart p? sp?rsm?l om sine ferievaner. I Sverige og Danmark har en tilsvarende unders?kelse blitt gjenomf?rt og i svenske kofferter kan man finne b?de kaffe og kaviartuber, mens danskene foretrekker ? ha med seg rugbr?d, kaffe og litt salt lakris.
? Uansett hvor hyggelig det er ? oppleve lokal matkultur i ferien, er det noen ting vi ikke kan v?re foruten ? god norsk kaffe for eksempel. Da mange av v?re reisende bor p? leilighetshotell tas det ingen sjanser n?r det gjelder kaffe. I tillegg pakkes det ned b?de brunost, kaviartuber og salt lakris, sier Sophie Frisholm, Pr-ansvarlig i Ving.
Topplisten: Dette tar nordmenn med seg
1. Kaffe
2. Knekkebr?d
3. Brunost
4. Kaviar
5. Annet
6. Makrell i tomat
7. Leverpostei
8. Grovt br?d
Svensker og dansker skiller seg ikke mye fra oss nordmenn. Det viser en unders?kelse gjennomf?rt av Ving Sverige med 6 300 svarende og av Spies Danmark med 3 775 svarende. I tillegg til kaffe er kaviartuben noe svenskene ikke klarer seg uten, mens danskene foretrekker rugbr?d og litt salt lakris i ferien.

Topplisten: Dette tar svenskene med seg
1. Kaffe
2. Kaviar
3. Annet
4. Knekkebr?d
5. Salt lakris
6. Sm?godt
7. Svensk gulost
8. Svensk sjokolade
9. Grovt br?d
10: Makrell i tomat

Topplisten: Dette tar danskene med seg
1. Kaffe
2. Rugbr?d
3. Salt lakris
4. Ost
5. Leverpostei
6. Annet
7. Makrell i tomat
8. Knekkebr?d
Ving er Norges st?rste reisearrang?r med reiser til mer enn 170 reisem?l i over 40 land. Ving arrangerer charterreiser, fleksible pakkereiser med rutefly, i tillegg til flybilletter og hotell for de som vil reise p? egen h?nd. Reisene selges via internett, telefon, i egne butikker samt utvalgte reisebyr?er over hele landet. Ving Norge AS har 89 ansatte og over 400 000 reisende ?rlig.

Authors

Related posts

Top