Motor

PURO SPORT ? ny kolleksjon av sportstilbeh?r til din smarttelefon

PURO SPORT ? ny kolleksjon av sportstilbeh?r til din smarttelefon
11-07-2014 12:28 Universal Music Norge Australske 5 Seconds Of Summer har g?tt direkte #1 p? VG-Lista med deres selvtitulerte debutalbum. De tar ogs? med seg Rock Out With Your Socks Out Arena Tour 2014 til Oslo Spektrum torsdag 14. mai 2015!

Australske 5 Seconds Of Summer har g?tt direkte #1 p? VG-Lista med deres selvtitulerte debutalbum. De tar ogs? med seg Rock Out With Your Socks Out Arena Tour 2014 til Oslo Spektrum torsdag 14. mai 2015!
2014 har virkelig v?rt det australske pop/punk bandet 5 Seconds Of Summers ?r!
De kom med gjennombruddsingelen ?She Looks So Perfect? i februar og har siden toppet allverdens hitlister, gitt den ene utsolgte konserten etter den andre og opptr?dt p? noen av verdens st?rste TV show.
Bandet har nettopp gitt ut sitt selvtitulerte debutalbum, som denne uken gikk rett inn p? #1 p? VG-Lista. Noe det ogs? gjorde i bl.a. Danmark Holland, Irland, Italia, Australia og New Zealand. I Mexico, Canada og USA, hvor bandet ogs? har hatt stor suksess kommer albumet f?rst ut 22. juli, og det er ogs? h?ye forventninger til dem der.
Albumet 5 Seconds Of Summer ble til etter et samarbeid med bl.a. br?drene Madden fra Good Charlotte, Alex Gaskarth fra All Time Low og produsent John Feldmann. Det er spekket med adrenalin-fylte pop-punk hits og inneholder selvf?lgelig singlene ?She Looks So Perfect? og ?Don?t Stop? og ogs? sanger som bl.a. ?Good Girls?, ?Amnesia? og ?Beside You?.
Torsdag 14 mai 2015 st?r de endelig p? scenen i Oslo Spektrum og billettsalget startet i morges kl. 10.00.

Om Universal Music
Universal Music AS er verdens og Norges st?rste musikkselskap og representerer blant annet artister som U2, Rolling Stones, Eminem, Lady Gaga, Rihanna, a-ha, Sissel Kyrkjeb?, Odd Nordstoga, Bernhoft, Gabrielle mm.
Universal Music Group er operative i 59 land som representerer lablene A&M/Octone, Decca, Def Jam Recordings, Deutsche Grammophon, Disa, Emarcy,Fonovisa, Geffen Records, Interscope Records, Island Records, Lost Highway Records, Machete Music, MCA Nashville, MercuryNashville, Mercury Records, Polydor Records, Motown, Universal Music Latino, Universal Republic og Verve Music Group.

A to już wiesz?  Paleet gjen?pner d?rene

Artykuly o tym samym temacie, podobne tematy