Motor

5 SECONDS OF SUMMER RETT TIL #1 P? VG-LISTA

David Guetta har i samarbeid med Beats by Dr. Dre, utviklet de mest lydkraftige hodetelefonene i Beats-serien. Mixr er inspirert av DJ?s over hele verden, n? lanseres modellen i fem nye lekre farger med matchende kabler og reflekterende Beats-logo p? ?reklokkene. Frisk opp stilen din med litt farge, velg mellom gr?nn, gul, rosa, lysebl?, bl?, eller indigo.
Lette og kraftige – designet for DJ?s
Mixr er en lett, men likevel solid hodetelefon som er blant de beste i klassen n?r det kommer til lyd og holdbarhet. Det perfekte valget for profesjonelle DJ?s og krevende lydentusiaster. Hodetelefonene kan h?ndtere selv de h?yeste lydniv?er uten kompromiss, det er hva som skal forventes fra alle Beats by Dr. Dre produkter.
Solid, men likevel lett design
Ekstremt fleksibel hodeb?yle, solid metallhus og en rask sammenleggbar design for kompakt og enkel oppbevaring. Dette gj?r Mixr perfekt om du spiller p? en klubb eller er p? farten.
Dreibare ?reklokker
?reklokkene er dreibare, slik at du kan lytte til en ?reklokke og samtidig h?re omgivelsene. Vri tilbake for total isolasjon uten forstyrrelser.
Profesjonell lyd
Mixr leverer f?rsteklasses lyd, perfekt for en profesjonell DJ eller den kresne hjemmebruker.
Art.nr: 670276 – BEATS Hodetelefon Mixr On-Ear Mic Colr Gr?nn
Art.nr: 670274 – BEATS Hodetelefon Mixr On-Ear Mic Colr Rosa
Art.nr: 670277 – BEATS Hodetelefon Mixr On-Ear Mic Colr Bl?
Art.nr: 670278 – BEATS Hodetelefon Mixr On-Ear Mic Colr Gul
Art.nr: 670275 – BEATS Hodetelefon Mixr On-Ear Mic Colr Lysebl?
Art.nr: 670281 – BEATS Hodetelefon Mixr On-Ear Mic Colr Indigo

Tura Scandinavia AB er en ledende nordisk distribut?r av tilbeh?r innen sterkstr?m & hvitevarer, lyd & bilde, data, foto & video, gaming, hjem & fritid, mobil og GPS. Selskapets filosofi bygger p? viktige hj?rnesteiner som bredt sortiment, sterke varemerker og raske leveranser. Tura Scandinavia AB ble grunnlagt i Göteborg i 1976 og bedriver i dag virksomhet i Sverige, Danmark, Finland og Norge. Hovedkontoret ligger i Kungsbacka og logistikksenteret ligger i Nässjö, Sverige. Totalt 135 personer jobber p? Tura Scandinavia AB som omsetter for i underkant av en milliard svenske kroner. V?r vision er ? v?re den beste og mest inspirerende partneren for v?re forhandlere.

Artykuly o tym samym temacie, podobne tematy


Tagi: #Cappelen Damm Primo   #Designerne Arne Carlos   #Finland