Motor

Yngre hytteeiere vil kvitte seg med utedoen

Yngre hytteeiere vil kvitte seg med utedoen
10-07-2014 12:28 Innovasjon Norge Reiseliv 6 av 10 nordmenn vet ikke hva de kan oppleve i eget land viser unders?kelser. I ?r ?nsker Innovasjon Norge at flere skal oppleve eget land, og gir nordmenn en gratis mobilapp og Norge rett i lomma, enkelt og greit.

6 av 10 nordmenn vet ikke hva de kan oppleve i eget land viser unders?kelser. I ?r ?nsker Innovasjon Norge at flere skal oppleve eget land, og gir nordmenn en gratis mobilapp og Norge rett i lomma, enkelt og greit.
– Vi ?nsker at flere nordmenn skal oppleve bredden i norske reiselivstilbud i ?r og har videreutviklet og fornyet den gratis mobilappen v?r, Visit Norway- Norge rett i lomma, sier reiselivsdirekt?r i Innovasjon Norge, Per-Arne Tuftin.
Visit Norways mobilapp er tilgjengelig b?de p? norsk og engelsk og dekker bredden i norsk reiselivsn?ring. Appen synliggj?r tusenvis av overnattingstilbud, spisesteder, aktiviteter, attraksjoner fra hele Norge, samt informasjon om hva som skjer ? alt i n?rheten av deg. Du kan ogs? bruke appen som en reiseplanlegger f?r du drar
– Vi ?nsker ? gj?re norske opplevelser og reiselivsbedrifter enda lettere tilgjengelig for turister og g?r s? ? si i lomma til turisten, sier Tuftin.
App-laus
– Turistunders?kelsen viser oss at deltakelse i aktiviteter p? ferien har en klar positiv effekt p? gjestenes tilfredshet. Samtidig ser vi at nordmenn er mindre flinke enn utenlandske turister til ? delta i aktiviteter n?r de ferierer i eget land. Vi h?per at mobilappen skal gj?re det enklere ? navigere seg rundt i Norge for alle og skape flere forn?yde turister, sier Tuftin.
Appen som ble lansert i 2010, har blitt godt mottatt og er lastet ned n?rmere 300 000 ganger. Statistikken viser at innholdet faller i smak hos de bes?kende som i gjennomsnitt er innom i 4,26 minutter. Popul?re s?k er alt fra g?rdsferie til b?tsightseeing, overnatting og mat. De fleste app-brukerne har lastet ned den engelske versjonen, tett fulgt av norsk versjon.
– Det er i hvert fall ingen unnskyldning for ? sitte hjemme og tvinne tommeltotter denne sommerferien, fordi man ikke vet hva man skal finne p?, sier Tuftin.
Da er det bedre ? fikle med mobilen og f? oppdaterte tips og inspirasjon til aktiviteter, overnattingssteder og arrangementer der du befinner deg i sommer.
Turistveger, mat og gr?nt reiseliv
– V?re nettsider visitnorway.com er popul?re i mange land, ogs? blant nordmenn. Mange vil nok kjenne igjen universet fra nett p? mobilappen v?r, tror Tuftin.
Det er ogs? inng?tt et samarbeid med Statens Vegvesen om ? fronte landets Nasjonale turistveger. I appen kan man n? se bilder og lese om turistvegene, samt stoppesteder langs dem.
-Om du skal p? biltur b?r du bruke ?Nasjonale turistveger?-delen av appen. Den gir deg informasjon om dristig og nyskapende arkitektur i storsl?tt natur langs de 18 Nasjonale turistvegene – steder man kanskje vanligvis ville kj?rt uvitende forbi, sier Per-Arne Tuftin.
Du kan ogs? enkelt finne de mest milj?vennlige hotellene og aktivitetene i Norge ved ? trykke p? ?Reis gr?nt?.
For den matbevisste gir appen en oversikt over spisesteder med kvalitetsstempelet Norwegian Foodprints som er anbefalte spisteder med hjemmelaget mat, basert p? norske r?varer med lokal identitet.
Visitnorway-appen finnes b?de i Appstore og for Android. Du kan laste en ned gratis her:
iOS: Last ned appen til din iPhone
Android: Last ned appen til din Android-telefon

A to już wiesz?  Prisbel?nt designer lanserer neste generasjons stelleveske

Artykuly o tym samym temacie, podobne tematy