Motor

Sunne og forfriskende sommerdrikker

P? sommeren er vi ofte mer p? farten enn ellers i ?ret. Dette kan medf?re at vi ikke alltid rekker ? vaske h?ret, eller at vi befinner oss i en situasjon hvor vi plutselig m? se litt fresh ut. I slike situasjoner er Catzy t?rrsjampo l?sningen! Den absorberer fett og olje mellom h?rr?ttene og f?r h?ret til ? se og f?les nyvasket ut. I tillegg har den en perfekt st?rrelse til ? ha i vesken, og du kan dermed til enhver tid f? den nyvaskede f?lelsen. Mange elsker t?rrsjampoen fra Catzy fordi den ogs? gir masse volum.
Ha derfor alltid med deg Catzy t?rrsjampo uansett hvor du m?tte befinne deg i sommer:
Stranden
Festival
Hytta
P? kontoret
P? fjellet

Catzy ?nsker deg med dette en rikitg h?rfin sommer!
Catzy T?rrsjampo f?r du kj?pt p? Meny og ICA!

For mer informasjon, vennligst kontakt:
Produktsjef Marte Nordal
[email protected]

Midsona Norge AS, tidligere kjent som Midelfart Sonesson AS, distribuerer og markedsf?rer sterke merkevarer fra en rekke internasjonale og norske samarbeidspartnere, i tillegg til egeneide merkevarer.

Similar Posts