Salget av sommerprodukter opp 1340 prosent

Devold of Norway AS har ansatt Cathrine Stange som ny administrerende direkt?r.

– Jeg er overbevist om at Cathrine Stange med sin kompetanse og bakgrunn vil bli en god leder og en solid bidragsyter til den videre utviklingen av Devold konsernet. Jeg gleder meg derfor stort til ? kunne ?nske Cathrine velkommen til Devold i begynnelsen av august, uttaler styreleder Knut Flakk.
Cathrine Stange har mer enn 20 ?rs ledererfaring innen detaljhandel og markedsf?ring i Norge og Europa. I perioden 1991 til 2007 hadde hun en rekke ulike lederposisjoner knyttet til utviklingen av detaljhandels-virksomheten til Esso og ExxonMobil i Norge og Europa. Fra 2007 har hun v?rt ansatt i Reitan Gruppen – f?rst som Markedsdirekt?r for Reitan Servicehandel Norge (Narvesen, 7-Eleven) og sist som Salgs- og Markedsdirekt?r for Rema 1000 Norge.
– Jeg gleder meg veldig til ? jobbe med den fantastiske merkevaren Devold, og alle mulighetene selskapet har videre fremover. Og s? gleder jeg meg til ? bli kjent med, og jobbe med, alle de flinke menneskene i Devold of Norway. Dette blir spennende og g?y, sier Cathrine Stange.
Cathrine Stange tiltrer stillingen hos Devold den 4. august.

For mer informasjon, kontakt:
Knut Flakk
Styreleder i Devold of Norway AS
Telefon: 997 46 000

Cathrine Stange
Telefon: 971 94 120

Devold of Norway
Devold of Norway er et norskeid tekstil konsern med en lang og stolt historie.
Selskapets grunnlegger, Ole Andreas Devold, etablerte Devold i 1853 for ? produsere ullplagg som kunne gi god beskyttelse mot mot v?r og vind.
Devold har levert komfortable kvalitetskl?r til arbeidsfolk og aktive friluftsmennesker gjennom mer enn 160 ?r og er i dag norges eldste produsent av strikkede ullplagg.
Devold er organisert i to divisjoner ? Devold sport & fritidsbekledning og Devold vernebekledning

Authors

Related posts

Top