Hage

Spis riktig under Ramadan

Staysman & Lazz er midt i et eventyrlig ?r som s? langt har resultert i 4 platinatroféer, utgivelse av samlealbumet “Helst Sykt Store Hits” som er inne i sin 8. sammenhengende uke p? VG-lista, og opptreden foran 80,000 mennekser p? R?dhusplassen.

N? er gutta klare med sommerl?ten “Min Skyld” – en nyversjon av Ole I’Doles klassiker “Det Va’kke Min Skyld” – og selvsagt er Ole selv med p? vokalen! L?ten er f?rste smakebit p? et st?rre prosjekt fra Staysman & Lazz som er planlagt til h?sten, med l?ter sammen med kjente og folkekj?re norske artister. Nettopp dette samarbeidet med Ole Evenrud er av spesiell betydning for bandet ettersom Ole var den som “oppdaget” gruppen og produserte deres f?rste internett-hit “Uten Sko” i 2011, som i dag har over 2 millioner streams.

“Synes det er utrolig kult at en legende som Ole I’Dole har b?rstet st?vet av stemmeb?ndene og sunget p? en l?t igjen! Fett ? gj?re noe med mannen som i sin tid var med p? ? produsere l?ter som bl.a Uten sko i 2010” – Staysman
Bare i 2013 og 2014 har Staysman & Lazz blitt streamet over 20 millioner ganger – noe som plasserer dem helt i den ?verste ligaen av norske artister hva kommersiell suksess ang?r. For ? feire det fantastiske ?ret inviterer Staysman & Lazz til “En Helt Sykt Stor Fest” p? Rockefeller 30. august med sin n?re venn og samarbeidspartner Katastrofe.
?Min Skyld? ble sluppet for salg i dag og er tilgjengelige i alle digitale kanaler.
iTunes: http://bit.ly/1lEf3H6
Spotify: http://spoti.fi/1j2VHB0
WiMP: http://bit.ly/1q1Sj81

Artykuly o tym samym temacie, podobne tematy