Hage

Ytterd?rer fra Swedoor JW ? n? som BIM-objekt

N?kkelplaggene som gir f?lelsen for denne trenden er bikerbuksen, t-shirts med trykk og den korte fuskepelsjakken. Fargene er typisk nordiske i svart/hvitt og gr?tt med aksentfarger som klarbl?tt og oliven. Den effektfulle looken med ulike strukturer og materialer som kunstl?r, blonder, tricot og pels sl?r an tonen denne h?sten.
For utl?n av plagg, vennligest kontakte :
KappAhl Presserom : Epost : [email protected] Telefon : + 47 930 28 095
Om KappAhl
KappAhl er en ledende motekjede med over 380 butikker og 4 900 medarbeidere i Sverige, Norge, Finland, Polen og Tsjekkia. Vi selger prisgunstig mote for mange mennesker ? kvinner, menn og barn ? og retter oss spesielt mot kvinner 30-50 ?r med familie. Plaggene formgis av v?re egne designere. Totalt selger vi rundt 60 millioner plagg hvert ?r. I 1999 ble KappAhl som f?rste motekjede i verden milj?sertifisert. I forretnings?ret 2009/2010 omsatte KappAhl for ca 5 milliarder SEK, med et driftsresultat p? 222 millioner SEK. KappAhl er b?rsnotert p? Nasdaq OMX Stockholm.

Artykuly o tym samym temacie, podobne tematy


Tagi: #CE   #Med Fretex   #Optiker Petter Hagfors   #UV