Hage

Nordisk minimalisme m?ter sporty urban streetstyle

Hampton Republic 27 er et konsept for hele familien ? dame, barn og herre. Fargene er klassiske for stilen ? marinebl?tt, hvitt, denim og beige. Denne sesongen kommer det ogs? aksentfarger i rosa og gult. Chinos, skjorter og finstrikkede gensere finnes til hele familien. Til dame og jente er rugbykjolen et viktig plagg som setter stilen. Materialene er i bomull, viskose og denim. M?nsterbildet viser b?de striper, ruter og argyle.
For utl?n av plagg, vennligest kontakte :
KappAhl Presserom : Epost : [email protected] Telefon : + 47 930 28 095
Om KappAhl
KappAhl er en ledende motekjede med over 380 butikker og 4 900 medarbeidere i Sverige, Norge, Finland, Polen og Tsjekkia. Vi selger prisgunstig mote for mange mennesker ? kvinner, menn og barn ? og retter oss spesielt mot kvinner 30-50 ?r med familie. Plaggene formgis av v?re egne designere. Totalt selger vi rundt 60 millioner plagg hvert ?r. I 1999 ble KappAhl som f?rste motekjede i verden milj?sertifisert. I forretnings?ret 2009/2010 omsatte KappAhl for ca 5 milliarder SEK, med et driftsresultat p? 222 millioner SEK. KappAhl er b?rsnotert p? Nasdaq OMX Stockholm.

Artykuly o tym samym temacie, podobne tematy