Hage

HAMPTON REPUBLIC 27 ? American Preppy for hele familien

I KappAhls klassiske kolleksjon finner man plagg som sigarettbuksen, dressbuksen med h?y midje, penneskj?rtet, blusen og den strikkede jakken. Materialer som viskose og bomull blandes med finstrikket og bouclé. Fargene er i klassisk svart, hvitt og gr?tt som blandes med aksenter i lys rosa, lysebl?tt og vinr?dt. M?nstermessig ser vi monokrom geometri, striper og sm? ruter.
For utl?n av plagg, vennligst kontakte :
KappAhl Presserom : Epost : [email protected] Telefon: + 47 930 28 095
Om KappAhl
KappAhl er en ledende motekjede med over 380 butikker og 4 900 medarbeidere i Sverige, Norge, Finland, Polen og Tsjekkia. Vi selger prisgunstig mote for mange mennesker ? kvinner, menn og barn ? og retter oss spesielt mot kvinner 30-50 ?r med familie. Plaggene formgis av v?re egne designere. Totalt selger vi rundt 60 millioner plagg hvert ?r. I 1999 ble KappAhl som f?rste motekjede i verden milj?sertifisert. I forretnings?ret 2009/2010 omsatte KappAhl for ca 5 milliarder SEK, med et driftsresultat p? 222 millioner SEK. KappAhl er b?rsnotert p? Nasdaq OMX Stockholm.

Artykuly o tym samym temacie, podobne tematy