Feminint og velkledd

Den sm?blomstrete kjolen er sentral og matches gjerne med lang strikket jakke og et stort skjerf. Denim i ulike vasker kombineres med rutete flanellskjorte eller en romantisk brodert bluse. I tillegg til flanell, strikket, denim og broderi finner vi ogs? plagg i herlige ciffoner. Fargene er i bordeaux, gammelrosa og bl?tt kombinert med ulike toner av denim og gr?tt for en moderne og romantisk grunge-f?lelse.
For utl?n av plagg, vennligest kontakte :
KappAhl Presserom : Epost [email protected] Telefon : + 47 930 28 095
Om KappAhl
KappAhl er en ledende motekjede med over 380 butikker og 4 900 medarbeidere i Sverige, Norge, Finland, Polen og Tsjekkia. Vi selger prisgunstig mote for mange mennesker ? kvinner, menn og barn ? og retter oss spesielt mot kvinner 30-50 ?r med familie. Plaggene formgis av v?re egne designere. Totalt selger vi rundt 60 millioner plagg hvert ?r. I 1999 ble KappAhl som f?rste motekjede i verden milj?sertifisert. I forretnings?ret 2009/2010 omsatte KappAhl for ca 5 milliarder SEK, med et driftsresultat p? 222 millioner SEK. KappAhl er b?rsnotert p? Nasdaq OMX Stockholm.

Authors
Tags ,

Related posts

Top