Hage

Ford avduker ny Focus ST: St?rre ytelser, mer kj?reglede

Retro hagem?bler har en egen sjarm, de vekker ofte nostalgiske f?lelser hos dem som var unge p? 60- og 70-tallet. Hvem husker ikke lukten av oppbl?ste gummimadrasser og Nivea solkrem som l? som et sl?r over badestrendene. Solide hagem?bler med herlig stripete stoff i sete og rygg finnes fremdeles ? f? kj?pt, og de er ofte lette ? sl? sammen og ta med p? stranden. Hvorfor ikke g? p? skattejakt hos Fretex i sommer. Let etter retro hagem?bler og andre skatter!
Om Fretex
Fretex er Norges st?rste bruktkjede og en viktig del av Frelsesarmeen Norge. Den f?rste butikken ?pnet i Kristiania i 1905 under navnet Elevator. Fretex er ogs? Norges st?rste attf?ringsbedrift. I dag er vi ca. 2000 personer som til daglig har v?rt arbeid i Fretex, hvorav ca 1600 er p? ulike attf?ringstiltak. Vi finnes i de fleste fylker hvor vi samarbeider godt med offentlige etater, n?ringsliv, givere og kunder.

Artykuly o tym samym temacie, podobne tematy


Tagi: #Compleat Foodskin   #Enklere Liv   #Tom Johan Bovim   #Unikia Mail