Hage

Det enkle hyttelivet er det beste

Bosch lanserer n? st?vsugeren GL-80 In?genius, med et lydniv? p? kun 59 desibel. Dette er sammenlignbart med en samtale, og betraktelig lavere enn tradisjonelle st?vsugeres lydniv? p? omtrent 80 desibel. Tiden hvor st?vsugerst?y ?dela husroen er dermed forbi.
En av tre irriteres
N?r det gjelder lyd fra husholdningsapparater, er st?vsugeren det apparatet nordmenn klager mest p?. Dette fremkommer i en fersk unders?kelse fra Bosch Husholdningsapparater. For tre av ti nordmenn er st?vsugeren en lydmessig versting n?r det gjelder husholdningsapparater. En av ti plages s? mye av st?vsugerst?y at de velger ? ikke bruke apparatet. Unders?kelsen viser ogs? at en av fem nordmenn mener at det er barna, og ikke husholdningsapparatene, som lager mest st?y i hjemmet.
?Med tanke p? antallet nordmenn som irriterer seg over st?vsugerlyd er vi glade for ? kunne v?re med og bidra til ? senke st?yniv?et i norske hjem. Vi i Bosch ?nsker ? tilby markedets beste og mest effektive produkter, som i dette tilfellet er GL-80 In?genius. St?vsugeren er effektiv, energibesparende og markedets stilleste ? noe vi h?per vil kunne skape et bedre inneklima og en mindre st?yfull hverdag for nordmenn?, sier Katrin Ohlander, PR Manager i BSH Husholdningsapparater AS.
Bosch jobber kontinuerlig med ? forbedre og effektivisere sine produkter, hvilket ogs? inneb?rer produkter som st?yer mindre. Derfor har Bosch tatt initiativ til ? opprette Lydbanken, en samlingsplass for utryddingstruede lyder ? eksempelvis generert fra husholdningsprodukter som g?r en usikker fremtid i m?te.
Art. nr.: BGL8330T
Veiledende pris: fra 3390 NOK
St?vsugeren blir tilgjengelig p? markedet i juni/juli.

For bilder, klikk her.
For tilgang til bildearkiv, klikk her.
Bildenummer: I00000166, MCSA00783459, MCSA00783465
For mer informasjon, vennligst bes?k: www.bosch-home.no
Om Bosch
Bosch Husholdningsapparater er en del av BSH Home Applicances Group, Europas ledende hvitevareselskap. Bosch har alltid fokusert p? detaljene, noe som har bidratt til en enklere og tryggere hverdag helt siden Robert Bosch grunnla selskapet i 1886. Robert Bosch var samfunnsengasjert og opptatt av ? ta sosialt ansvar. Han jobbet iherdig for at selskapet skulle utvikle seg i takt med samfunnet, og alltid med et fokus p? mennesker. Dette er kjerneverdier som siden har preget bedriften og bidratt til at Bosch utvikler husholdningsapparater av h?y kvalitet. BSH Home Applicances AB i Norden omsatte for 3,9 milliarder NOK i 2013. For ytterligere informasjon, bes?k http://www.bosch-home.no/.

Artykuly o tym samym temacie, podobne tematy


Tagi: #Designet Ved   #Focus Nordic Pentax   #Ford Mustang   #Konstruksjon Gummiforsterket