Hage

Vedr. talentutvikling og toppidrett

Bosch lanserer n? markedets kraftigste kj?kkenmaskin, MaxxiMUM. Maskinen kommer med en kraftfull motor p? hele 1600 watt, og kombinerer r? styrke med stilrent design. Foruten profesjonell hjelp med ? vispe, kna og blande, tar MaxxiMUM matlaging til nye h?yder.
Den kraftige motoren p? 1600 watt knar, maler, hakker og skj?rer gr?nnsaker og kj?tt raskt og effektivt. I tillegg kommer to av modellene med den nye funksjonen SensorControl. Denne s?rger for at kj?kkenmaskinen selv visper sammen ingredienser som fl?te eller eggehvite, og selv stopper n?r resultatet er perfekt.
-MaxxiMUM er kj?kkenmaskinen med stor K. Dette er maskinen for hjemmekokken som liker ? utfordre seg selv p? kj?kkenet. Med denne maskinens funksjoner og ekstrautstyr er det bare fantasien som setter grenser for hva man kan oppn? p? kj?kkenet, sier Katrin Ohlander, PR Manager BSH Husholdningsapparater AS.
Allsidig hjelper
Den solide blenderen knuser is enkelt og lager friske smoothies, dressinger og puréer.
MaxxiMUM kan kompletteres med en rekke tilbeh?r som gj?r det mulig for hjemmekokken ? spille p? hele sitt register. Kj?ttkvernen hjelper deg ? lage velsmakende hjemmelagde burgere eller p?lser, mens pastamaskinen gj?r det lettere ? diske opp lekre italienske delikatesser. For smakfullt og friskt tilbeh?r gj?r gr?nnsakskutteren grovarbeidet ved ? strimle, rive og lage terninger. Bollen kommer i rustfritt st?l, som sammen med ekstrautstyret enkelt kan rengj?res i oppvaskmaskin.
Fra f?r har Bosch den prisvinnende kj?kkenmaskinen MUM5, som n? er blitt en folkefavoritt. Denne kommer i flere friske farger, blant annet vaniljehvit, mint og dyp r?d.

Artikkelnummer:
MUMXL10G
MUMXL20G
MUMXL40G
MUMXX20G (med SensorControl)
MUMXX40G (med SensorControl)
Veiledende pris: fra 5 790 NOK

Bildenummer: I00000168, I00000171, I00000169
For mer informasjon, vennligst bes?k: www.bosch-home.no
Om Bosch
Bosch Husholdningsapparater er en del av BSH Home Applicances Group, Europas ledende hvitevareselskap. Bosch har alltid fokusert p? detaljene, noe som har bidratt til en enklere og tryggere hverdag helt siden Robert Bosch grunnla selskapet i 1886. Robert Bosch var samfunnsengasjert og opptatt av ? ta sosialt ansvar. Han jobbet iherdig for at selskapet skulle utvikle seg i takt med samfunnet, og alltid med et fokus p? mennesker. Dette er kjerneverdier som siden har preget bedriften og bidratt til at Bosch utvikler husholdningsapparater av h?y kvalitet. BSH Home Applicances AB i Norden omsatte for 3,9 milliarder NOK i 2013. For ytterligere informasjon, bes?k http://www.bosch-home.no/.

Artykuly o tym samym temacie, podobne tematy