Hage

Ny kj?kkenmaskin fra Bosch: Et krafttak p? kj?kkenet med MaxxiMUM

Det er fortsatt gode sjanser for ? finne en reise til solen i sommer. Etter dager med skyer og lavere temperaturer er det n? stor p?gang i Tickets butikker og p? Ticket.no.
N?r vi velger reisem?l n? er det f?rst og fremst sol og bad som gjelder. Selv om interessen for storbyferie fremdeles er h?y, er det steder som Palma de Mallorca og Chania som dominerer v?re reisevalg n?.
– Det er blant annet restplassene folk ser etter, men ogs? en og to uker charter i juli og begynnelsen av august er popul?re, forteller Ellen Wolff Andresen, markedssjef i Ticket.
Hvis man kan reise fra de st?rre flyplassene som Oslo Lufthavn eller Flesland finnes det mange avganger og reisem?l ? velge blant, b?de for charter og vanlig rutefly. Vil man derimot fly fra noen av de lokale flyplassene i landet er tilbudet mer begrenset. Her blir reisene raskere utsolgt.
– Et tips til de som fortsatt ikke har bestilt reisen sin i sommer er enten ? ringe eller komme innom reisebyr?et. V?re reiseselgere har oversikten over alle de ledige reisene for sommerferien, i tillegg til kampanjene som er ute n?. Skal man sikre seg sol i sommer er det beste ? reise til for eksempel Spania eller Hellas, sier Wolff Andresen.
Topp 5 fra Oslo
1. Bangkok
2. Palma de Mallorca
3. Antalya
4. Chania
5. Lisboa
Topp 5 fra Bergen
1. Palma de Mallorca
2. Antalya
3. Alicante
4. Chania
5. Barcelona
Topp 5 fra Stavanger
1. Palma de Mallorca
2. Rhodos
3. Barcelona
4. Chania
5. Split
Topp 5 fra Trondheim
1. Palma de Mallorca
2. Chania
3. Antalya
4. Rhodos
5. Larnaca
Gjelder avreiser fra respektive by i perioden 1.6 ? 31.8 2014. Bestillinger gjort hos Ticket frem til 24. juni.
For mer informasjon, kontakt:
Ellen Wolff Andresen, Markeds- og Administrasjonssjef i Ticket Feriereiser
E-post: [email protected] Telefon: +47 22 05 15 10

Ticket Feriereiser AS er en av Norges st?rste reisebyr?kjeder, med tilstedev?relse i de fleste st?rste byene i landet, samt p? www.ticket.no. Hos Ticket finnes alle typer reiser samlet p? ett og samme sted. Her kan man bestille flybilletter, hotell, leiebil, charterreiser, restplasser, cruise, rundreiser og weekendturer.

Similar Posts