Hage

SOSIAL GRILLING ? NY TREND I NORGE

24-06-2014 14:17 Enklere Liv AS Asker, 24. juni 2014: Fl?tt og brunsnegler har kommet til Norge som en epidemi de siste ?rene. Men det finnes utstyr som kan beskytte og hjelpe deg i kampen mot disse ubehagelige krypene.

Vi har alle lest skrekkhistorier i mediene om det fryktelige borrelia-viruset som mange fl?tt er b?rere av. Har du uflaks kan ett fl?ttbitt v?re nok til at du blir smittet av en alvorlig og hemmende sykdom.
? Tick Jack er en genial oppfinnelse som s?rger for at du enkelt kan jekke opp fl?tten. Denne fl?ttjekken er utviklet basert p? forskning om hvordan man tryggest mulig fjerner fl?tt, forklarer merkevaresjef Tom Johan Bovim.
H?ysesong for fl?tt
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=NhnEHkILTyk
N?r fl?tten f?rst er jekket ut, er sp?rsm?let om den er b?rer av borrelia-viruset. Med Tick Test kan du selv enkelt finne svaret. I l?pet av 10 minutter f?r du svaret p? om fl?tten er b?rer av viruset. Husk at selv om fl?tten har viruset betyr det ikke n?dvendigvis at du har blitt smittet, men gjennom testen f?r du umiddelbart svar p? om du er i faresonen, slik at du kan opps?ke lege s? tidlig som mulig.
Med Tick Free s?rger du for ? holde fl?tten unna f?r uhellet er ute. Dette er et fl?ttb?nd som settes inn med et fl?ttmiddel som f?lger med. Stram b?ndet rundt buksebenet eller rett p? den bare leggen, og dermed skaper du en effektiv barriere mot fl?tten.
? Tick Jack, Tick Test og Tick Free er noe mange kan ha nytte av i ferien n?r h?ysesongen for fl?ttbitt starter. Husk at om du ikke selv bor i et omr?de med mye fl?tt, er det kanskje mange av dem dit du skal. Husk ogs? at fl?tt finnes over store deler av verden, s? dette er produkter du ogs? har bruk for om ferieturen g?r utenlands, sier Bovim.
Veiledende priser:
Tick Jack kr 99,-
Tick test kr 99,-
Tick-free kr 199,-
Bli kvitt brunsneglene
http://www.youtube.com/watch?v=-vLB8J-Njts
Brunsnegler er heldigvis ikke farlige, men i n?r hundrevis invaderer hagen hjemme eller p? hytta, kan ferieidyllen bli ?delagt. Mange har heller ikke gjort n?dvendige forberedelser tidlig p? v?ren for ? unng? sneglene.
? Men slapp av ? det finnes hjelp, sier Tom Johan Bovim og fortsetter: ? Med Snail Scooper skuffer du enkelt sneglene opp i en plastpose som du kaster. Snail Scooper minner litt om en b?rplukker i formen, og den er utrolig effektiv.
Effektiv og enkel i bruk er ogs? Snail Pick & Cut. Dette er et redskap som hjelper deg ? plukke opp og drepe brunsneglene uten at du trenger ? b?ye deg.
B?de fl?ttproduktene og snegleproduktene er utviklet i Norge og selges hos Enklere Liv.

Veiledende priser: Snail Scooper kr 149,-
Snail pick and cut kr 249,-

Enklere liv er en norsk gründerbedrift som ble startet av Sverre Steensen i 2005. I dag har Enklere Liv 42 butikker over hele Norge, 7 butikker i Sverige, og i 2012 ?pnet vi v?r f?rste butikk i Danmark. Enklere liv tilbyr et bredt utvalg av produkter, til alle aldersgrupper, for ? gj?re hverdagen din enklere. I 2010 ble vi k?ret til nr. 7 p? Gasellelisten i Norge og i 2012 ble vi k?ret til ?rets butikkkjede. Resultatene er blitt skapt gjennom entusiastiske medarbeidere med sterk motivasjon. Enklere liv har i dag over 300 ansatte.
Om Enklere liv p? Hjemmesiden
Enklere liv p? Facebook
For ytterligere informasjon om Bugtools, vennligst kontakt:
Tom Johan Bovim, Unikia
Mail: [email protected] Mobil: 909 23 369

For h?yoppl?selige bilder, vennligst kontakt:
Linda Merete Handeland, Handeland PR
Mail: [email protected] Mobil: 916 24 809

Tips: N? kan du f?lge Enklereliv.no p? MyNewsDesk!

Artykuly o tym samym temacie, podobne tematy