Hage

Italiensk fotograf tar hvilepulsen p? Norge

Linnea Dale, Bow to Each Other, Opera til folket og Hector Lopez opptrer p? LLH og Oslo Prides offisielle ?pningsshow i Pride Park p? onsdag 25. juni. Og statsminister Erna Solberg st?r for den offisielle ?pningen av parken.

Onsdag 25. juni ?pner Pride Park p? R?dhusplassen i Oslo. Pride Park, som er hovedsamlingsstedet under EuroPride 2014, arrangeres fra og med onsdag 25. juni til og med l?rdag 28. juni.
Til den offisielle ?pningen p? onsdag kommer statsminister Erna Solberg og holder ?pningstale klokken 20.00. P? hovedscenen i Pride Park blir det s? et forrykende ?pningsshow med navn som Linnea Dale, Bow to Each Other, Opera til folket og Hector Lopez p? plakaten.
Pride Park, som er gratis og ?pen for alle, ?pner for publikum allerede klokken 15:00 p? onsdag, mens ?pningsshowet g?r av stabelen fra klokken 20:00.
Disse opptrer p? LLH og Oslo Prides ?pningsshow i Pride Park
Linnea Dale var med p? Idol i 2007, hvor hun kom til finaleomgangene. Dale har blant annet v?rt gjestevokalist p? DonkeyBoys singler Ambitions og Sometimes. Dale ga ut sitt andre album Good Goodbyes 25. april i ?r.
Bow To Each Other er en norsk-kanadisk idiepop-duo. Gruppa debuterte med albumet ?The Urge Drum?, som ble produsert av selveste Susanne Sundf?r. Albumet har f?tt str?lende kritikk i Norge.
Opera til folket leverer noen operanummer, med h?y glitter- og glamfaktor, og Hector Lopez opptrer med ?rets offisielle EuroPride-l?t ?Love?, som har rukket ? bli en hit i Sverige og som n? jevnlig spilles p? svensk radio.
Minikonsert med ?se Ava
F?r den offisielle ?pningen klokken 20:00, blir det konsert med den norske artisten og l?tskriveren ?se Ava p? ?lille scenen? midt i Pride Park fra 17.30 til ca 18.30. AVA, aka ?se Ava Fredheim, er l?tskriver, sanger, pianist og entertainer.
Konserter, show og internasjonale DJs hele uka
I Pride Park kan folk resten av uka nyte konserter og show med Voi Voi (torsdag 27. juni), Coctail Slippers (fredag 27. juni) og Prince Poppycock, kjent fra ?America’s Got Talent?, hvor en av dommerne, Sharon Osbourne, omtalte ham som ?the male Lady Gaga? (l?rdag 28. juni).
I tillegg gir Oslo Pride DJs til folket hver dag i Housebaren i Pride Park fra klokken 22.00: For alle danseglade er det i anledning EuroPride booket DJs som Haus Of ill Repute (Australia) p? onsdag, DJ Rasmus (Norge) p? torsdag, Swedish Dyke Vibes (Sverige) p? fredag og The G-Team (Nederland) p? l?rdag.
Torsdag og fredag blir det ogs? ?EuroPride Beach Handball Tournament? i eget omr?de i n?rheten av Housbaren. Turneringen arrangeres av Raballder H?ndballklubb i samarbeide med Norges H?ndballforbund.

Fakta:
De seneste ?rene har om lag 40.000 tatt turen innom Pride Park p? R?dhusplassen, som i ?r byr p? mye for stort og sm?tt. Det blir st?rre og utvidet ?Art Area?, hvor Skeive Kunstnere f?r utfolde seg p? egen miniscene. Det er eget omr?de for bamsene, hvor det er en miniscene med eget bamseprogram, samt egen ?Bear Bar?. Det er som alltid MiniSo for jentene, og i tillegg et eget ?Ladies Corner?, hvor det ogs? blir ulike arrangement. I tillegg er det eget omr?de for Regnbuefamilier.

P? festivalomr?det bygges det en stor scene for show og konserter. I Pride Park finner du god mat og drikke (til Aker Brygge-omr?dets billigste penge), her kan du danse deg svett p? MiniSo og i House-baren. Her kan du bes?ke en lang rekke boder og stands (alt fra Bamseklubben, via SLM til Den norske kirke var tilstede i Pride park i 2013).

?pningstider Pride Park 2014 p? R?dhusplassen (gratis inngang)
Hver dag: show/konserter, internasjonale DJs, kunst, kultur, god mat og drikke og mye, mye mer.
Onsdag: 15:00 ? 01:00 ? ?pningsshow klokken 20:00 p? hovedscenen, med Linnea Dale, Bow to Each Other, Opera til folket og Hector Lopez. ?pningstale av statsminister Erna Solberg. Opplev ?se Ava p? ?lille scenen? 17.30. I Housbaren 22:00: Haus Of ill Repute (Australia).

Torsdag: 15:00 ? 01:00 – show med Voi Voi klokken 20:00. Housbaren klokken 22:00: DJ Rasmus (N).

Fredag: 15:00 ? 01:00 (Beachh?ndball-omr?det ?pner 13:30) – Konsert med Coctail Slippers klokken 20:00. I Housbaren 22:00: Swedish Dyke Vibes (Sverige).

L?rdag: 12:00 ? 01:00 – Paradeshow med Prince Poppycock klokken 15:00, rett etter EuroPride-paraden. I Housbaren 22:00: The G-Team (Nederland).

Flere programdetaljer finner du p? www.europride2014com.

Oslo Pride is the largest Pride festival in Norway, and in 2014 we are the hosts of EuroPride. EuroPride in Oslo will be held from Friday 20th June to Sunday 29th June 2014.
During our ten-day festival, we shall through art, culture, politics and parties set human rights and lhbtiq issues on the agenda.
When we, Oslo Pride, organize EuroPride in 2014, we build the festival around our large events (with free admission) ? Pride Park, Pride House and Pride Parade. That our main events are free is important to us, because we want the festival to be accessible for everyone

Artykuly o tym samym temacie, podobne tematy


Tagi: #Rally Italia