Hage

EuroPride 2014: Erna Solberg ?pner Pride Park

Saft, b?r, yoghurt, melk eller brus. Bare fantasien setter grenser n?r du lager dine egne ispinner med Zoku ispinnemaskin. Og mens man tidligere m?tte vente i timevis f?r isen stivnet i fryseren, er ispinnene ferdige p? noen minutter med disse utrolige oppfinnelsene.
? Zoku ispinnemaskin oppbevarer man i fryseren og tar den opp n?r isen skal lages. Hell p? ditt favorittinnhold, og mens barna venter i noen minutter er isen klar! Du skrur pinnene enkelt ut med ?Super Tool? som medf?lger, forklarer produktansvarlig Kristian Sveholm.
Sjekk denne Youtube-filmen, s? forst?r du hvor enkelt og genialt Zoku fungerer:
https://www.youtube.com/watch?v=uhTg1_ZQBpU
Sterkt vanedannende
Zoku finnes i flere varianter. Du kan lage fargerike og g?yale miniispinner eller klassiske ispinner. Nyhet i sommer er ogs? Zoku iskuler som gir store, vakre iskuler ? perfekt for drinkene p? varme sommerdager.
Zoku produserer ogs? en slush-maskin som er blitt en bestselger i Norge. Med den lager du herlig iskald slush eller milkshake p? bare syv minutter.
? Zoku passer perfekt b?de hjemme og p? hytta. Det eneste jeg m? advare mot er at sunn og fargerik is som smaker akkurat slik du vil er sterkt vanedannende for b?de barn og voksne, sier Kristian Sveholm.
Veiledende priser
Zoku mini-ispinner kr 149,-
Zoku klassiske-ispinner kr 149,-
Zoku iskuler kr 149,-
Zoku Slushmaskin kr 179,-
Zoku Ispinnemaskin kr 399,-

Selges over hele landet hos Enklere Liv og Kitchen.

Enklere liv er en norsk gründerbedrift som ble startet av Sverre Steensen i 2005. I dag har Enklere Liv 42 butikker over hele Norge, 7 butikker i Sverige, og i 2012 ?pnet vi v?r f?rste butikk i Danmark. Enklere liv tilbyr et bredt utvalg av produkter, til alle aldersgrupper, for ? gj?re hverdagen din enklere. I 2010 ble vi k?ret til nr. 7 p? Gasellelisten i Norge og i 2012 ble vi k?ret til ?rets butikkkjede. Resultatene er blitt skapt gjennom entusiastiske medarbeidere med sterk motivasjon. Enklere liv har i dag over 300 ansatte.
Om Enklere liv p? Hjemmesiden
Enklere liv p? Facebook
For ytterligere informasjon om Zoku, vennligst kontakt:
Kristian Sveholm, Enklere Liv
Mail: [email protected] Mobil: 934 17 363

For h?yoppl?selige bilder, vennligst kontakt:
Linda Merete Handeland, Handeland PR
Mail: [email protected] Mobil: 916 24 809

F?lg oss gjerne p? MyNewsDesk!

Artykuly o tym samym temacie, podobne tematy