Hage

Sprenger fjor?rets bes?kstall!

F? Nordpeis-st?tte i Oslo kommune. I Oslo kan du f? st?tte av kommunen dersom du har tenkt ? kj?pe nytt ildsted, enten du skal sette inn en ny ovn eller peis ? eller bytte ut din gamle. Bor du innenfor ring 3 er bel?pet 3.000,- og utenfor er bel?pet 1.500,-
N?r du kj?per ny ovn eller peis fra Nordpeis kvalifiserer du til Oslo kommune og Enovas st?tteordninger.
Enten du skal oppgradere til ny ovn eller peis eller planlegger ? erstatte elektrisk oppvarming med vedfyring er det ingen tvil om at du er i ferd med ? gj?re b?de deg selv og milj?et en stor tjeneste.
Ved er en fornybar energikilde, og ved ? bruke et rentbrennende og nytt ildsted fra Nordpeis f?r du mer varme ut av veden sammenlignet med en eldre modell. Dette er med p? ? redusere dine oppvarmingskostnader. Samtidig reduserer du mengden milj?skadelige gasser: Utslippene kan reduseres med opp til 90 % sammenlignet med en eldre ovn eller peis.
Disse st?tteordningene er et av flere tiltak for ? gj?re luftkvaliteten i Oslo bedre. I tillegg er st?tteordningene satt i gang for ? redusere det totale energiforbruket i Oslo og resten av landet.
f? st?tte av kommunen dersom du har tenkt ? kj?pe nytt ildsted, enten du skal sette inn en ny ovn eller peis ? eller bytte ut din gamle. Bor du innenfor ring 3 er bel?pet 3.000,- og utenfor er bel?pet 1.500,-.s?ke om st?tte hos Enova. Du kan f? st?tte for inntil 20 % av din nye peis eller ovn.neste ovn eller peis p? Nordpeis.no.

Nordpeis AS er Norges st?rste leverand?r av peiser, med en betydelig markedsandel innenfor ovner og piper. Nordpeis jobber hele tiden med ? v?re ledende innen utviklingen av nye peiser og vedovner. Ved fokus p? design, milj? og brukervennlighet ?nsker vi og ta markedet videre innen fyringsteknologien. Nordpeis har en visjon om ? skape varme.

Artykuly o tym samym temacie, podobne tematy


Tagi: #Birgitte Bardot   #Maybelline New Yorks   #Med Yadim   #Paris