Hage

Norsk hytteferie frister flere

Norsk hytteferie frister flere
23-06-2014 10:00 Samsung Electronics Nordic AB Samsungs nyeste monitor heter SD850 og kommer i to st?rrelser, 27 tommer og 32 tommer. Den nye modellen er skapt spesielt for personer som skaper og redigerer digitalt innhold. Med fokus p? funksjon, bildekvalitet og design har Samsung utviklet en monitor som vekker den kreative siden hos brukeren og ?ker produktiviteten.

SD850 kombinerer form og funksjonalitet for ? vekke skaperlysten og ?ke produktiviteten

Oslo 23. Juni 2014 ? Samsungs nyeste monitor heter SD850 og kommer i to st?rrelser, 27 tommer og 32 tommer. Den nye modellen er skapt spesielt for personer som skaper og redigerer digitalt innhold. Med fokus p? funksjon, bildekvalitet og design har Samsung utviklet en monitor som vekker den kreative siden hos brukeren og ?ker produktiviteten.
Den tynne rammen drar brukerens ?yne til skjermen og skaper en mindre distraherende opplevelse. Monitoren har en ergonomisk fot som kan stilles inn p? fire forskjellige niv?er. Baksiden er stilren, uten forstyrrende elementer.
SD850 har en innsynsvinkel p? 178 grader og en oppl?sning p? 2560×1440 (WQHD). Dette er dobbelt s? h?y oppl?sning som p? en tradisjonell HD-skjerm. Skjermen viser farger som inneholder hundre prosent av fargerommet sRGB. Med rundt 3,7 millioner piksler f?r bildene enda klarere detaljer, noe som gj?r de mer levende og virkelighetsn?re. En tradisjonell skjerm i full-HD har rundt to millioner piksler.
Skjermen viser bilde-i-bilde i 720p, og to forskjellige bilder side om side fra ulike kilder, som for eksempel en laptop og en stasjon?r PC. Dette kan v?re hendig for b?de kreat?rer og formgivere, men ogs? programmerere og de som jobber i finanssektoren.
Eco Light Sensor justerer automatisk lysstyrken etter lysforholdene utenfor, for ? spare energi. SD850 er TCO-sertifisert. Anbefalt utsalgspris for 27-tommeren er kr 3 500, og kr 4 400 for 32-tommeren.

PRESSEKONTAKT:
Er du interessert i pressemateriell og testprodukter fra Samsung?
Kontakt Hanne Kj?rnes, PR-operat?rene, [email protected], 997 41 263/476 20 200

Samsung Electronics Co Ltd, Korea er en global leder innen teknologi og skaper nye muligheter for mennesker over hele verden. Gjennom kontinuerlig innovasjon utvikler vi SMART-TV, smarte telefoner, tablets, PC-er, skrivere, kameraer, kj?kken- og hvitevarer, LTE-systemer, medisinsk utstyr, halvledere og LED-l?sninger. Vi er 286 000 medarbeidere i 80 land med en omsetning p? 216,7 milliarder dollar i 2013. For mer informasjon bes?k www.samsung.no

A to już wiesz?  UEFA Champions League - Finalefest for Mustang entusiaster. Ford ?pner for eksklusiv forh?ndsbestilling av 500 nye Ford Mustang under finalen.

Artykuly o tym samym temacie, podobne tematy