Hage

Streiken i fris?rfaget er over

Fornebu, 11. juni 2014 ? HP inng?r ny global rammeavtale med Kongsberg Gruppen ASA etter anbudskonkurranse med kvalifiserte leverand?rer. Avtalen inneb?rer at HP skal levere IT utstyr med tilh?rende tjenester til Kongsberg Gruppen ASA i 3 ?r med en estimert verdi p? ca. kr. 250 mnok. Estimatet er basert p? tidligere ?rs leveranser.
Den globale avtalen omfatter leveranse til alle Kongsberg Gruppen?s forretningsomr?der i 25 land. Hensikten er ? bidra til Kongsberg Gruppen?s m?lsetning om standardisering, optimalisering og konsolidering gjennom ? effektivisere Kongsbergs?s innkj?psprosesser og kostnader forbundet med ? drifte og eie IT-utstyr.
?HP er meget forn?yd med ? bli valgt som global leverand?r av IT produkter med tilh?rende tjenester og er en anerkjennelse av HP?s teknologi, kvalitet og omfattende globale logistikkl?sning for ? h?ndtere store selskaper som Kongsberg Gruppen ASA.? sier Verner H?lleland, Direkt?r for Print og PC-divisjonen i HP Norge.
Avtalen inneholder leveranser av dataromsl?sninger som omfatter b?de servere, lagring og nettverk samt tjenester. HP?s nyeste PC-teknologi for profesjonelle brukere inkluderer b?rbare PC?er i HP EliteBook-serien, HP Mobile Workstations, stasjon?re PC?er i Elite-serien, skjermer og tilbeh?r.
Om Kongsberg Gruppen (KONGSBERG):
Kongsberg Gruppen (KONGSBERG) er et internasjonalt teknologikonsern som leverer avanserte og p?litelige teknologiske l?sninger som bidrar til sikkerhet, trygghet og effektivitet i komplekse operasjoner og under ekstreme forhold. KONGSBERG samarbeider med globale kunder innenfor forsvars-, maritim-, olje og gass- og romfartsindustrien.
HP er et av verdens st?rste IT-selskap og tilbyr utskrifts- og personlige dataprodukter, IT-tjenester, programvare og l?sninger som forenkler teknologiopplevelsen for forbrukere og virksomheter. For mer informasjon om HP, bes?k www.hp.no.
I Norge har HP hovedkontor p? IT Fornebu i B?rum, rundt 350 ansatte og ca. NOK 4 milliarder i omsetning.

Artykuly o tym samym temacie, podobne tematy


Tagi: #Dessertmesterne Sverige   #FOX   #New York   #Skip Hop