Hage

Oransje luer mot v?deskudd

Schaffhausen, Sveits / 27. juni 2014 ? Garmin Nordic Norway AS, et datterselskap av Garmin Ltd. (NASDAQ: GRMN), verdensledende GPS-produsent, lanserer Approach S6. Som den f?rste GPS-golfklokken i verden leveres Approach S6 med nye golf funksjoner for svingtrening, ber?ringsskjerm i farger, banekart som viser n?yaktige avstander, smartvarsling og kompatibilitet med Garmin Connect. Funksjonene SwingTempo, TempoTrainer og SwingStrenght hjelper golferen til en mer synkronisert og konsistent sving. Detaljert banekart viser green og du har mulighet for manuell flaggposisjonering. Alt p? en h?yoppl?st ber?ringsfargeskjerm med mer enn 30.000 preprogrammerte golfbaner over hele verden ? gratis livstidskartoppdateringer. Tilkobling til Garmin Connect gir golferen helt nye muligheter for ? analysere, dele og sammenligne resultatene etter golfrunden. Nye funksjoner kombinert med prisbel?nnet design, l?fter Approach S6 til et nytt niv? for golf.
?Approach S6 gir seri?se golfere nye funksjoner som ikke har v?rt tilgjengelige i en klokke tidligere?, forteller Martin Resch, Garmin EMEA Product Manager. ?Nye svingfunksjoner paret med banekartvisning, en h?yoppl?selig fargeskjerm og smartvarsling, gj?r Approach S6 unik for golfmarkedet. S6 er tildelt Red Dot Design Award 2014 for sitt slanke og optimaliserte design.?
Approach S6 er den f?rste golfklokken med avanserte funksjoner for svingtrening. Dette inkluderer SwingTempo, TempoTrainer og SwingStrenght. SwingTempo m?ler sammenheng mellom golferens oppsving og nedsving og viser timing som en radius. I studier vises det at en radius p? 3:1 gir en optimal golfsving, selv med individuelle variasjoner av fart gjennom svingen. TempoTrainer benytter 3:1 radius og viser golferen p? en enkel m?te hvordan svingen kan synkroniseres og finstilles p? tempo gjennom trening. Approach S6 gir ogs? funksjonen SwingStrenght, som gir golferen umiddelbar tilbakemelding p? kraften i hvert slag, dette vises i prosent for ? hjelpe golferen til ? bruke riktig k?lle og f? en kontrollert sving.
Banekart i farger har frem til i dag kun v?rt tilgjengelige p? h?ndholdte modeller i Approach serien. F? enkelt tilgang til banekart ved ? trykke p? knappen p? Approach S6. Se avstander til forkant, senter og bakkant av green, doglegs, layups, vann- eller bunker. Trykk hvor som helst p? skjermen og m?l avstander til ?nsket sted, eller manuelt flytt dagens flaggposisjon.
Approach S6 inneholder PinPointer-funksjon for assistanse til blindslag. Dette har tidligere v?rt tilgjengelig p? v?re mest avanserte h?ndholdte enheter, og viser en pil som peker mot green. N? kan du se hvor du skal sikte, selv om du er i skogen eller i en bunker.
Den hittil tynneste og letteste GPS-golfklokke fra Garmin leveres med en batterikapasitet p? 10 timer i GPS-modus og opptil 14 uker i klokkemodus. Approach S6 er ogs? utstyrt med Smart varsling, som gir mulighet til ? motta varsel om e-post, sms eller tapt anrop p? en diskret m?te. Via Bluetooth er dette er kun tilgjengelig p? iPhone 4s eller nyere versjoner. Det forventes kompatibilitet mot Android i l?pet av sommeren 2014.
F?r handikap og poeng, og m?l slag. S6 har alternativer for handikappoeng for hvert enkelt hull, spillerens lokale handikap eller indeks/slope-metode. Alternativer for poengregning inkluderer Strokeplay og Stableford, og du kan lagre, se over, dele og skrive ut scorekort fra en datamaskin. N?r du sl?r et langt slag, kan du i tillegg bruke funksjonen for m?ling av slag for ? se hvor langt du slo. S6 lar deg ogs? registrere omfattende statistikk ? registrere fairwayslag, greens in regulation og antall putter per runde. Via tilkobling til nettstedet Garmin Connect, enten via USB kabel eller App?en Garmin Connect Mobile for smarttelefon, deles dette enkelt med andre og kan v?re grunnlag for analyse eller planlegging av neste golfrunde.

Les mer om Approach S6: https://buy.garmin.com/nb-NO/NO/sport/golf/approach-s6/prod138810.html

Garmin er grunnlagt p? prinsippene om innovasjon, komfort, ytelse, verdi og service. Det som startet med en h?ndfull ingeni?rer i 1989 har etterhvert utviklet seg til ? bli en verdensomspennende og markedsledende produsent. V?rt m?l har hele tiden v?rt det samme: ? skape produkter for navigasjon og kommunikasjon som kan berike v?re kunders liv. Avansert teknologi skal v?re enkel ? bruke for at den skal komme til nytte! Vi designer og selger produkter, men vi omfavner egentlig en livsstil. I dag dekker v?rt brede sortiment produkter til flygere, b?teiere, bilister, motorsyklister, naturelskere og idrettsut?vere. Og vi tenker hele tiden p? hvordan vi kan tilpasse og forbedre b?de oss selv og v?re produkter.
Garmin Nordic Norway AS distribuerer elektronikk for b?t, bil, sport og friluftsliv fra Garmin. V?r gode serviceavdeling gj?r oss i stand til ? yte deg best mulig service. Vi har erfart at den beste markedsf?ringen er forn?yde kunder, og h?per at du som kunde vil f? oppleve hva vi legge i begrepet god service

Artykuly o tym samym temacie, podobne tematy


Tagi: #Edel Teige   #Fagforbundet Fris   #NFVB   #NHO