Hage

Approach S6 – GPS-golfklokke med banekart og svingtrening

Supermodellen Adriana Lima Returnerer til Maybelline New York
New York, 19 Juni, 2014 ? Maybelline New York annonserte i dag at den Brasilianske supermodellen Adriana Lima kommer tilbake til Maybelline New York. Hun har tidligere, fra 2003 til 2009 v?rt global talsperson for merket. Maybelline-veteranen returnerer til en elitegruppe av talspersoner, inkludert Christy Turlington, Erin Wasson, Emily DiDonato, Jourdan Dunn, Marloes Horst, og mange andre.
?Vi er stolte over ? ?nske Adriana velkommen tilbake blant v?re fantastiske talspersoner.? Forteller Jerome Bruhat, Global President for Maybelline New York. ?Kvinner over hele verden ber?mmer Adriana ? ikke bare for hennes skj?nnhet, men ogs? hennes sterke samfunnsengasjement. Det er umulig ? ikke bli smittet av hennes livsglede og positive energi – hun er en ekte Maybelline kvinne.?

Adriana er en effektiv kommunikat?r, og har per dags dato satt modellverdens st?rste fotavtrykk p? sosiale medier. Hun har prydet forsidene til magasiner som Italienske, Tyrkiske, Spanske og Brasilianske Vouge. Amerikanske og Spanske V, Spanske og Brasilianske utgaver av Harper?s Bazaar og Amerikanske Vouge. Adriana har jobbet med kjente fotografer som Steven Meisel, Inez Van Lamsweerde & Vinoodh Matadin, Peter Lindbergh, Mert Alas & Marcus Piggott, og Mario Testino.

?Det er fantastisk ? f? v?re en del av Maybelline New York igjen,? forteller Adriana. ?Jeg er stolt av ? kunne kalle meg en Maybelline-kvinne, og ser frem til arbeidet vi skal gj?re fremover. Visuellene er alltid veldig vakre og positive, og det er noe av det jeg verdsetter h?yest ved merket. ? f? komme tilbake er som om en dr?m g?r i oppfyllelse!?
Adriana snakker flytende engelsk, fransk, italiensk spansk og har portugisisk som morsm?l. Hun har reist verden rundt, og f?ler en sterk forpliktelse til ? gi tilbake til samfunnet. St Luke Foundation for Haiti er som et barn for Adriana, og er en organisasjon som gir gravide tilgang p? medisinsk hjelp i et trygt og respektfullt milj?.
Adriana kommer tilbake p? TV- og printkampanjer for Maybelline New York denne sommeren.
Om Maybelline New York
Maybelline New York er verdens st?rste kosmetikkmerke, og er tilgjengelig i mer enn 100 land. Ved ? kombinere avanserte teknologiske fomuleringer med trendekspertise og New York-spirit, er Maybelline New Yorks m?l ? v?re et innovativt, tilgjengelig og uanstrengt kosmetikkmerke for alle kvinner. Maybelline New York er offisiell makeupsponsor for Mercedes-Benz Fashion Week i New York, og 8 andre moteuker rundt i verden. For mer informasjon, g? inn p? www.maybelline.com.
Maybe she?s born with it. Maybe it?s Maybelline.
L’Oréal-konsernet er et av verdens st?rste kosmetikk- og skj?nnhetsselskap. Med hovedkontor i Paris og labratorier verden over er selskapet en pionér i bransjen. Noen av grunnverdiene i selskapet er innovasjon, forskning og mangfold. Den ber?mte frasen ‘Because you´re worth it’ spiller p? L’Oréal sitt ?nske om ? tilby velv?reprodukter til alle aldre, hudtyper og behov.
L?Oréal anvender ikke dyrefors?k i forbindelse med noen av sine produkter eller ingredienser, dette gjelder alle markeder, alle steder. For mer informasjon, se:
http://www.loreal.com/csr-commitments/loreal-answers/the-question-of-animal-testing.aspx

Artykuly o tym samym temacie, podobne tematy