Hage

Smith & Thell var p? Color Me Rad

Smith & Thell var p? Color Me Rad
19-06-2014 15:30 Tura Scandinavia AB Powerbeats? Wireless er designet for ? trosse det ordin?re og gi en aktiv person et l?ft i sine trenings?kter. Den er lett, men likevel kraftig og har to elementer i hver ?repropp. Disse tr?dl?se hodetelefonene leverer f?rsteklasses lyd og ytelse, og gir deg drivkraften til din trening.

Powerbeats? Wireless er designet for ? trosse det ordin?re og gi en aktiv person et l?ft i sine trenings?kter. Den er lett, men likevel kraftig og har to elementer i hver ?repropp. Disse tr?dl?se hodetelefonene leverer f?rsteklasses lyd og ytelse, og gir deg drivkraften til din trening. Powerbeats? Wireless er svette- og vannavst?tende i henhold til IPX4-normen, hele veien fra ?retelefonene til den flokefrie kabelen. RemoteTalk kontrollen har en bearbeidet overflate som gir et godt grep samt kontroll av volum, sporvalg og mulighet for ? styre h?ndfrie samtaler selv med v?te fingre. Med to h?yttalere i hver hodetelefon f?r du ekstra trykk og kraft i musikken. De gir en fantastisk lytteopplevelse, og har en perfekt passform. St?y fra omgivelsene er godt skjermet. Det er enkelt ? sammenkoble dem med din Bluetooth-enhet og rekkevidden er p? opptil 10 meter.

Powerbeats? Wireless kommer i flere ulike farger og lanseres fortl?pende i l?pet av sommeren.

Art.nr: 670240 – Svart
Art.nr: 670244 – R?d
Art.nr: 670245 – Hvit
Art.nr: 670248 – Gr?/Rosa
Art.nr: 670261 – Cobolt Bl?

Beats By Dr. Dre distribueres i Norden av Tura Scandinavia AB

Tura Scandinavia AB er en ledende nordisk distribut?r av tilbeh?r innen sterkstr?m & hvitevarer, lyd & bilde, data, foto & video, gaming, hjem & fritid, mobil og GPS. Selskapets filosofi bygger p? viktige hj?rnesteiner som bredt sortiment, sterke varemerker og raske leveranser. Tura Scandinavia AB ble grunnlagt i Göteborg i 1976 og bedriver i dag virksomhet i Sverige, Danmark, Finland og Norge. Hovedkontoret ligger i Kungsbacka og logistikksenteret ligger i Nässjö, Sverige. Totalt 135 personer jobber p? Tura Scandinavia AB som omsetter for i underkant av en milliard svenske kroner. V?r vision er ? v?re den beste og mest inspirerende partneren for v?re forhandlere.

A to już wiesz?  Nordisk minimalisme m?ter sporty urban streetstyle

Artykuly o tym samym temacie, podobne tematy