Finn dine favorittprodukter fra Fedora Minerals

Gabrielles nye singel 5 fine fr?kner ble sluppet fredag 23. mai. L?ten er produsert av Joachim Haukaas, og den fengende sommerl?ten har spilt seg inn p? A-liste p? NRK P3, NRK P1, NRJ, NRK mP3 og Radio 1. N? er endelig tilh?rende musikkvideo klar, produsert av Stian Andersen.

Gabrielle Leithaug om videoen:
Endelig! 5 fine fr?kner flyr tilbake i tid. Stian Andersen var n?yaktig p? samme b?lgelende som meg da jeg beskrev min visjon for denne videoen. Jeg ville g? tilbake til 90’tallets RnB og hiphops storhetstid p? MTV, der videoene ble skutt i ett cleant studio med fokus p? supertight cut, sexy fargebruk og formidling av l?ta. De ekstremt talentfulle danserene jeg headhuntet, gj?r dette til en snutt som f?r en hver fr?ken til ? ville bevege seg. Inkludert meg selv. Dans og musikk har full fokus og klipper Erik Treimann har frekket hele greien til med den villeste redigeringen jeg noen sinne har f?tt i fanget. 5 fine fr?kner kommer gjennom skjermen n?yaktig slik de b?r. Elsker det!

Gabrielle Leithaug lanserte i 2011 sin f?rste singel, Ring meg. L?ten ble en stor hit gjennom ?ret og endte p? f?rsteplass p? b?de VG-lista og p? iTunes. Den solgte s?gar til 10 ganger platina og ble nominert til Spellemannprisen 2011 i kategorien ?rets hit. 2. mars 2012 kom hennes debutalbum Mildt sagt. Med dette albumet har hun ogs? blitt nominert til Spellemannspris som ?rets nykommer i 2012. H?sten 2013 slapp Gabrielle Nattergal Kap.1, med l?ter som #sitterher og Regn fra bl? himmel. 5 fine fr?kner er f?rste singel fra EP som slippes til h?sten.

Authors

Related posts

Top