Hage

The Voice-vinner Knut Marius debuterer med minialbumet SET fredag 27. juni

En uventet kombinasjon av en duo s? dagens lys for sv?rt kort tid siden. F?rstkommende fredag opptrer den samme duoen p? VG-listashowet p? R?dhusplassen i Oslo og idag har musikkvideoen til Wake Da Fuck Up premiere!
Samarbeidet mellom den unge produsenten og Ur?rtfinalisten Autolaser (Kent Tonning) fra Trondheim og den ditto unge og fremadstormende rapperen Kaveh fra Grunerl?kka i Oslo oppsto tilfeldig vinteren 2014. Helt fra deres f?rste m?te forsto artistene at de hadde en helt unik musikalsk kjemi og at de bare m?tte finne plass til ? lage musikk sammen . Kjemi og magi i kombinasjon med lysten og troen p? ? komme seg ut i verden har resultert i en solid knippe l?ter hvor Wake Da Fuck Up er f?rste smakebit.

Autolaser om l?ta: WDFU er v?r f?rstef?dte datter. Den representerer v?r harde side som igjen appellerer til v?r klubbscene.
Den suggerende, skumle og n?rmest okkulte videoen ble spilt inn over noen dager tidligere denne m?neden og den dyktige fotografen og filmskaperen Stian Andersen st?r bak regien.
Kaveh kommenterer: Wake Da Fuck Up er en gal og energisk debut-l?t som trengte en gal og enerigsk video. Stian Andersen har gjort underverker foran og bak kamera. Det er en glede ? kunne kicke off det hele med Kent p? denne m?ten. Rene skrekkfilmen! Gleder meg til resten av reisen.
Selv sier Stian Andersen f?lgende om innspillingen:
Jeg har laget en historie som fremhever og l?fter de okkulte, m?rke elementene i l?ta til Kanthem. Jeg har latt meg inspirere av reiser til Haiti og mitt m?te med Voodoo-religionen som praktiseres der. Dette er den mest ambisi?se musikkvideoen jeg har laget s? langt. Kaveh og Kent er en dr?m ? jobbe med.

Kanthem p? nett:
www.twitter.com/KanthemMusic
www.instagram.com/KanthemMusic
www.youtube.com/KanthemMusic
www.soundcloud.com/Kanthem

Artykuly o tym samym temacie, podobne tematy


Tagi: #Enklere Liv Mail   #Kristian Sveholm   #Med Zoku   #Pride Park