Color Me Rad gjorde succé p? Solvalla!

Ursprungligen är det en förkortning av ordet radical. Det är ett adjektiv som beskriver n?got/n?gon som är cool/coolt. Kan jämföras med att ha swag. Att vara RAD är att vara cool utan att behöva jobba för det. Det används ofta vid komplimanger. “Den där personen liksom bara ägde rummet. Riktigt RAD” S? kom och var med p? Color Me Rad och var RAD!

Color Me Rad kommer snart till en stad nära dig. Vi tar med oss ett överflöd av färg som kommer att f? dig, din vardag och hela ditt liv att bli färgglatt och levande.Color Me Rad är ett lopp p? 5 km som startar i en storm av färger och fortsätter med färgkanoner och färggranater som garanterar att din framtid blir ljusare, din partner mer tillgiven, din chef trevligare, din bostad mer trivsam, ditt liv mer hälsosamt och du själv lycklig och fylld med energi!Historiskt sett s? har det varit accepterat att springa för att fly undan ansvar, fly fr?n polisen, fly fr?n sanningen och i vissa fall för att fly fr?n brunbjörnar och andra läskiga saker.P? Color Me Rad springer vi inte FR?N n?got, vi springer FÖR n?got. Vi springer för varandra, för gemenskapen och för att det är s? sjukt kul! S? gör dig redo för ?rets färgfiesta och ett lopp som gör underverk.

Authors
Tags
Top