Hage

H?YEFFEKTIV 36 VOLT BATTERIDREVET GRESSKLIPPER – Ytelse som en bensindrevet gressklipper

VIDEOEN MED IGGY AZALEA HAR PREMIERE 18 JUNI
?NO MEDIOCRE? ER F?RSTE SINGLE FRA T.I.´S 9. STUDIOALBUM OG DEBUTERER VIA GRAND HUSTLE/COLUMBIA H?STEN 2014

The pursuit of excellence just got a theme song ? n?r 3 ganger GRAMMY ?vinnende superstjerne T.I. h?yner innsatsen med sin Grand Hustle/Columbia Records offisielle debut single ?No Mediocre? med den australske rapperen og T.I.-protegéen Iggy Azalea.
Musikkvideoen er regissert av Director X, som har jobbet med Drake, Ciara, Justin Bieber og Rick Ross samt Iggy?s egen hit ?Fancy?, er filmet i Rio de Janeiro i Brasil og har premiere 18. juni kl 06.00 her http://www.mtv.com/artists/ti/#vh1
Og mens resten av verden f?r med seg premieren p? ny singel og video sitter kongen av s?rstatene og gj?r siste finpuss p? albumet som har Pharrell Williams, Timbaland og DJ Toomp i produsent-sofaen. Forventningene erskyh?ye n?r Atlanta-gutten f?lger opp sin allerede utrolige merittliste med over 14 millioner solgte album og 30 millioner solgte singler og er en av de mest honorerte hip hop artister p? jorda med 11 Billboard Awards, 9 BET Hip Hop Awards, 3 GRAMMY awards, 3 BET Awards, 2 American Music Awards og en MTV Music Video Awards. Hans liste over samarbeid skiller seg ut fra de fleste og inkluderer navn som Jay-Z, Justin Timberlake, Robin Thicke, Lil Wayne, Lady Gaga, Rihanna, Destiny?s Child, Britney Spears, B.O.B., Drake, Christina Aguilera, Kanye West and Swizz Beats.
For mer informasjon www.tipaperwork.com

Artykuly o tym samym temacie, podobne tematy


Tagi: #BETER   #KORRES   #Lee Stafford   #VITA