Hage

Fantastiske farger med nye Samsung Galaxy Tab S

Ut ? reise i sommer? Med ?kt reisevirksomhet ?ker faren for ? treffe p? ubehagelige bakterier. I tillegg blir ogs? huden p? hendene ofte t?rre i solen. Mange h?nd desinfeksjons produkter t?rker ut huden, men BacAway inneholder en blanding av acacia ekstrakt, jojoba, shea butter, lavendel olje og solsikke ekstrak som pleier ? og selv ved gjentatt bruk/desinfisering forblir huden myk og fuktig. Dette gj?r BacAway unik og kan dermed brukes gjentatte ganger uten at det t?rker ut huden.
Bruk: P?f?r BacAway p? hendene og masser inntil produktet har trukket inn. Skal ikke skylles ut. Hjelp barn under 6 ?r med ? bruke produktet riktig. Dermatologisk testet. Hypo-allergen og ikke-irriterende ? ikke testet p? dyr.

NISIM Scandinavia AS
NISIM selger produkter som l?ser de fleste typer h?r-hodebunns og hudproblemer.
NISIM Scandinavia AS representerer NISIM International Inc, fra Toronto Canadia i Norge, Sverige og Danmark. Bare i Norge er det n? over 1000 forhandlere av NISIM’s unike produkter. I Norge selges NISIM og FAST av fris?rer, Vitus Apotek, DItt Apoek og Sykehusapotekene. Produktene brukes for raskere h?rvekst, hodebunnsproblemer og h?rtap. Kalo serien stopper/hemmer h?rvekst og selges av hudpleiesalonger. I Sverige og Danmark selges NISIM gjennom distribut?rer som igjen selger til fris?r og hudpleiesalonger.

For mer informasjon vennligst kontakt;
Tina Merethe Holm
NISIM Scandinavia AS
Oksen?yveien 80
1366 Lysaker
www.nisim.no

Telefon: 22 23 80 10
Epost: [email protected]

Artykuly o tym samym temacie, podobne tematy


Tagi: #Bryan Ferry   #Lee Broom   #Sarah Hardacre   #Sune Nordgren