GRAMMY VINNERENE TRAIN SLIPPER NY SINGEL ?ANGEL IN BLUE JEANS?

Langedrag Naturpark arrangerer l?rdag 21.juni Fjordhestens dag – en hyllest til Norges nasjonalhest. Gründeren av Langedrag Edvin Thorson (1918-2011) arbeidet i alle ?r for ? utvikle en bruksponni av den norske fjordhesten, og han var ?resmedlem i Norges Fjordhestlag. Edvin var opptatt av ? ta vare p? fjordhesten med fokus p? allsidig bruk av den.
Hesteansvarlig p? Langedrag Marie Thorson fortsetter sin morfars arbeid, og ?nsker at det nye arrangementet Fjordhestens dag skal v?re en hyllest til Norges nasjonalhest. “Fjordhesten m? ogs? ses p? som en viktig del av kulturarven, og som bygger av landet v?rt” sier hun.
Programmet for Fjordhestens dag l?rdag 21.juni byr p? seminar (9-16) med undervising i fjordhestens historie, ulike typer, rasepreg og eksteri?r knyttet opp mot ulike bruksegenskaper av eksteri?rdommerne Kari Anne Indreb? og Anne Siril Bruland. Det vil bli en blanding av teori og praktisk d?mming. Klokken 16.00 blir det oppvisning med fjordhester, og dagen avsluttes med festmiddag og hesteprat. Gjester som overnatter kan s?ndag delta p? en tretimers ridetur i fjellet, og avslutte med omvisning p? Langedrag og eventuelt reve-, gaupe- og/eller ulveg?rdsbes?k.
For ytterligere informasjon ta kontakt med Marie Thorson p? telefon 415 55 379 eller e-post [email protected]

Langedrag er en naturpark med rundt 300 dyr fordelt p? 20 forskjellige arter. Fjellg?rden har eget ysteri og geitemelkproduksjon samt leirskole som kan huse over 80 elever hver uke. P? tunet kan bes?kende f? oppleve n?rkontakt og kos med mange husdyr, og i naturparken kan de p? n?rt hold studere ville dyr, som ulver, gauper, fjellrev, villsvin, elg og reinsdyr. ??refrykt for livet? betyr mye. I tillegg til dagsbes?k, tar Langedrag i mot gjester for d?p, konfirmasjon, bryllup og andre selskap. Om sommeren arrangeres rideleir, familieleir, seterdager og mange andre aktiviteter, og i helgene ?ret rundt kan man overnatte p? Langedrag og f? ta del i livet p? g?rden!

Authors
Top