Hage

Fris?rer tjener bra

Fris?rer tjener bra
12-06-2014 07:00 Nikita Hair Klipper #VMsveisen 2014 for regnskogen I dag sparkes fotball-VM i gang i Brasil. N? st?r over 650 fris?rer i Nikitasalonger over hele landet klare til ? gi det norske publikum #VMsveisen. Nikita Hair samarbeider med Regnskogfondet, Norsk Toppfotball, Norges fotballforbund og TV2 Sporten i en dugnad der hver klipp redder en fotballbane av verdens mest verdifulle skog.

Klipper #VMsveisen 2014 for regnskogen

I dag sparkes fotball-VM i gang i Brasil. N? st?r over 650 fris?rer i Nikitasalonger over hele landet klare til ? gi det norske publikum #VMsveisen. Nikita Hair samarbeider med Regnskogfondet, Norsk Toppfotball, Norges fotballforbund og TV2 Sporten i en dugnad der hver klipp redder en fotballbane av verdens mest verdifulle skog.

– Fotball-VM er en fest. Ogs? en fest for frisyrer. Hvor mange gutter har vel ikke dr?mt om h?ret til sin favorittspiller? Vi vil feire med en dugnad for en viktig sak. Derfor er vi stolte av ? klippe VMsveisen for regnskogen, Mette Engeli, administrerende direkt?r i Nikita Hair Norden. F?rst ut var lillestr?mspilleren Bj?rn Arne Riise.
VMsveisen er inspirert av trender p? banen og regnskogen. Den er kort p? siden og lang p? toppen. En markert skill symboliserer motorveien gjennom raserte omr?der. For hver klipp bidrar Nikitia med st?tte til ? bevare en fotballbane regnskog. Alle kan delta i VMsveisens SMS-aksjon.
LSK og Sogndal f?rst ut
Spillere fra Lillestr?m og Sogndal har allerede skapt oppmerksomhet for regnskogen med #VMsveisen i Tippeligaen. Regnskogfondet h?per den kan bli en sommerhit, som en synlig dugnad for den aller viktigste kampen i Brasil.
– Regnskogen er viktig for de millionene av mennesker og dyr som har den som sitt hjem. Regnskogen forsyner verden med mat, vann og medisiner og bidrar til ? bremse klimaendringene. Landslaget v?rt m?tte bli hjemme, men det norske publikum kan n? gj?re en stor innsats i Brasil for ? bevare regnskogen, sier Dag Hareide, leder for Regnskogfondet.
P? Kontraskj?ret og i 68 salonger
Nikita Hair vil ha en egen salong p? Kontraskj?ret under live-sendingene, der fotballfans kan ta VMsveisen, der alle inntekter g?r uavkortet til Regnskogfondet.I Nikitas ?vrige salonger, f?r kundene 30% rabatt og en rabattkupong som med verdi 50 kroner, i tillegg til st?tten til regnskogen. Alle kan redde en fotballbane regnskog ved ? sende en SMS med Regnskog til 2160. Da gir de 50 kroner til Regnskogfondet, og mottar et gavekort p? 50 kroner fra Nikita. Alle kan f?lge med p? hvor mange fotballbaner vi har reddet p? www.vmsveisen.no
Om Regnskogfondet
Regnskogfondet Norge ble grunnlagt i 1989 og er i dag Europas ledende organisasjon innen regnskogbevaring. Vi er del av nettverket Rainforest Foundation International med s?sterorganisasjoner i USA og Storbritannia. Virksomheten finansieres av offentlige myndigheter, private givere og sponsorer. Les mer p? www.regnskog.no
Om Niktia Hair
Nikita Hair ble startet av grunder Inger Ellen Nicolaisen i 1984 og har vokst til ? bli Nordens st?rste fris?rkjede med totalt 98 salonger, 650 medarbeidere og 400 millioner i omsetning i 2013. Nikita Hair har vunnet en rekke priser og utmerkelser, blant annet ??rets Fris?rkonsern? og ??rets fris?r? i 2012 og ??rets l?rling? i 2013 og 2014 Les mer p? www.nikitahair.no
For mer informasjon, kontakt
Heidi Asphjell Aasli, Marked & salgssjef Nikita Hair Norway 95209280 eller [email protected]

A to już wiesz?  Forskningsprosjekt mot matsvinn

Bj?rn Arne Riise p? LSK var f?rst ut med VMsveisen

Artykuly o tym samym temacie, podobne tematy