Hage

Hva smaker egentlig asparges?

Vi har alle v?re garderobehelter – godplaggene som vi er ekstra glad i, eller er helt avhengige av n?r vi ikke aner hva vi skal ha p? oss. De fortjener f?rsteklasses behandling for at de skal kunne bevare farger, former og tekstiler s? lenge som mulig. Heldigvis har Best Care Washer & Dryer fra Whirlpool den nye og avanserte 6th Sense-teknologien som reduserer slitasje ved vasking og t?rking i t?rketrommel*.
Det er enkelt ? finne tips og triks for ? bygge den perfekte garderoben i dag, og i det siste har tendensene i motebransjen pekt mot en retur til de klassiske moteplaggene som du kan variere etter din egen stil i lang tid. I tillegg deler mote- og kulturikoner mer enn gjerne sine kunnskaper til inspirasjon. For ? si det som det er: ? kjenne sine garderobebehov, og hva slags kl?r som best passer for deg, er helt avgj?rende for ? balansere b?de en hektisk hverdag og budsjettet. Fordelene ved ? ta godt vare p? disse favorittene og godplaggene er ?penbare ? bruk mer tid og penger p? ? leve livet og mindre p? krisene i garderoben!
Ultramyk behandling av favorittplaggene dine
Vaskemaskinen Whirlpool Best Care behandler kl?rne dine med st?rste forsiktighet, takket v?re det ultramyke og unike, patenterte trommelm?nsteret som reduserer kontaktfriksjonsomr?det med 70 %. De s?kalte l?fterne er glatte og avrundet i stedet for spisse, for ? kunne l?fte og t?rke kl?rne p? en sk?nsom m?te mens de samtidig vaskes effektivt. For eksklusivt undert?y gir Best Care-vaskemaskinen ogs? en tilpasset og mer forsiktig trommelbevegelse, noe som sikrer lang levetid for de sensitive tekstilene.
Trommelbehandling som er lett som luft ? ogs? for favorittullgenseren din!
S?rg for at yndlingsplaggene dine f?r f?rsteklasses behandling ogs? mens de t?rkes! Det unike luftstr?msystemet 3D Dynamic styrer luften mot midten av t?yet og l?fter det forsiktig slik at det t?rker effektivt uten un?dvendig trommelfriksjon. Trommelen har ogs? et smart, omvendt trommelm?nster og mykt avrundede l?ftere med oppadg?ende luftstr?m for ? minimere ytterligere slitasje. Som en h?stbris kommer det testvinnende** ullprogrammet med kj?ligere luft som trenger inn i fibrene fra alle vinkler, samt reversert trommelbevegelse ved lav hastighet. Programmet er ekstra sk?nsomt for favorittullplaggene dine og gir avspente fibre. Dette vil sikre at favorittgenseren din, som trolig jobber hardt i de kalde m?nedene, holder fasongen lenger!
Whirlpool Best Care vaskemaskin AWOE 9524, m?l 85 cm (H), 59,5 cm (B) x 60 cm (D), og t?rketrommel m?l AZA-HP 9882, m?l 84,5 cm (H), 59,6 cm (B), 63,2 cm (D).
Priser: 8990,-NOK for vaskemaskin og 10490,-NOK for t?rketrommel.
For n?rmeste forhandler kan du ringe p? tlf: 22 78 25 80
Les mer om Best Care vaskemaskin og t?rketrommel p?: www.whirlpool.no
For ytterligere informasjon, bilder eller pr?ver for test, kontakt:
Annette Hoff
House of Communication
Telefon: +47 971 47 822 / [email protected]

* Testing blant ledende europeiske merker utf?rt av det sveitsiske uavhengige instituttet EMPA Testmaterials Ltd (testrapportnr.: 20120821 og 20130293) viser at Whirlpool er best i en akselerert plaggaldringstest p? halv maskin p? blandet program 40 °C eller tilsvarende (vaskemaskin), og p? IFU-anbefalt mengde i blandet program eller tilsvarende (t?rketrommel).
** Testing blant ledende europeiske merker utf?rt av det sveitsiske uavhengige instituttet EMPA Testmaterials Ltd (testrapportnr.: 20130292, mai 2013) viser at Whirlpool har den beste t?rkeytelsen i t?rkbar ull ? t?rking av fire ullgensere p? en time.

Artykuly o tym samym temacie, podobne tematy


Tagi: #Anne Marie Schr   #Finland   #NOK   #Norge Tonnevis