Hage

Vil bedre nordmenns helse

10-06-2014 09:57 Ving Norge AS

Det blir stadig vanligere ? bestille ferie mer enn ett ?r i forveien, og nettopp det er ?rsaken til at Ving allerede i dag starter salget av neste ?rs sommerferie. Feriegiganten kan allerede rapportere om stor ettersp?rsel fra ivrige ferieentusiaster.
? Fremst i k?en st?r alle barnefamiliene som er avhengige av ? reise i skoleferien. Kanskje spesielt familier med mine-dine-v?re barn som vil sikre seg de store familieleilighetene som vi kan tilby p? v?re Sunwing-hotell. Mange godt voksne par bestiller ogs? ferien tidlig, mange av dem er bereiste, men har n? funnet sin egen favorittplass og vil bestille samme plass neste sommer ogs?, sier Tonje Fossum, markeds- og kommunikasjonsdirekt?r i Ving.
Det er de st?rste reisem?lene som legges ut for salg i dag ? Tyrkia, Kreta, Egypt, Skiathos, Gran Canaria, Mallorca, Rhodos, Tenerife, Kypros, Bulgaria og Kroatia. Fra og med i dag kan man ogs? bestille de mest popul?re konsepthotellene. Sunwing Family Resorts for barnefamilier, Sunprime Hotels for de som reiser uten barn og familiekonseptene SunConnect Resort og Family Garden er de v?re gjester ettersp?r mest.
Splitter nytt Sunwing-hotell i Bulgaria
Reisearrang?ren kan ogs? love en ny godbit for barnefamiliene. Et splitter nytt Sunwing Family Resort i Bulgaria ? Sunwing White Lagoon Beach.
? Sunwing Family Resorts er selve flaggskipet blant v?re konsepthotell. Det er skreddersydd for barnefamilier ned til hver minste detalj. N?r vi n? for f?rste gang i historien etablerer et Sunwing Resort i et av Europas mest lommebokvennlige ferieland, tror vi at det er en kombinasjon som vil friste mange, forsetter Fossum.
Sunwing White Lagoon Beach ligger helt nede ved stranden ved den sjarmerende kystbyen Balchik nord?st i Bulgaria. N?r alt st?r klart neste sommer vil Sunwing White Lagoon Beach best?r av 261 leiligheter inkludert Lollo & Bernie-leiligheter, Happy Baby-leiligheter og Royal-suiter med direkte adgang til basseng.
Thassos ? kommende ny gresk perle p? ving.no
Med dette er ikke den eneste nyheten Ving kan by p? neste sommer. Omringet av krystallklart hav er ?ya Thassos neste sommers greske nykommer. Denne usedvanlig gr?nne ?ya helt nord i Egeerhavet er en yndet plass for lokale ferierende ? med andre ord et sikkert valg for deg som vil feriere s? gresk og avslappet som mulig. Klippelandskapet langs kysten mykes opp av utallige langgrunne sandstrender og flere av dem har aldri sett en solseng. En perfekt ?y for b?de avslapning og utforskning. Kystveien rundt ?ya er bare 10 mil, og Ving vil her ha flere hyggelige reisem?l ? velge mellom. Thassos vil komme til salgs i l?pet av sommeren p? ving.no, forteller Fossum.
Algarvekysten, Menorca og Korfu
Ving varsler ogs? en ?kt satsning p? fleksible ruteflypakker neste sommer. I motsetning til tradisjonelle charterreiser er dette pakkereiser med valgfri ferielengde og langt flere avreisemuligheter, men der man likevel er dekket av pakkereiseloven. Sommeren 2015 vil solhungrige nordmenn ogs? kunne reise med Ving til Algarvekysten, Menorca og Korfu.
Algarvekysten
Algarvekysten i Portugal har de seneste ti?rene blitt et av Europas mest popul?re ferieomr?der. Algarvekysten best?r av 200 kilometer med flotte strender, der sand og vann er i toppklasse. I tillegg er det overraskende rimelig ? feriere her, hotellene gode og servicen likes?.
Menorca
Menorca er den ?stligste og nest st?rste ?ya i Balearene. Med sine 120 sandstrender er Menorca kanskje den best bevarte hemmeligheten vest i Middelhavet, og det er f? steder der du i like stor grad kan velge og vrake blant s? mange s? godt som uber?rte og vakre strender som p? Menorca. Er du glad i ? sykle er Menorca et eldorado.
Korfu
?Den gr?nne smaragd? og ?Middelhavets perle? ? kj?rt barn har mange navn. Korfu er en av de gr?nneste og mest mangfoldige greske ?yene. Hele vestsida av ?ya er en sammenhengende sandstrand, men Korfu kan ogs? by p? dramatiske fjelltopper, olivenlunder, pinjeskoger, glimrende dykkemuligheter og krystallklart hav.

A to już wiesz?  Unge velger farge fremfor faktor

Ving er Norges st?rste reisearrang?r med reiser til mer enn 170 reisem?l i over 40 land. Ving arrangerer charterreiser, fleksible pakkereiser med rutefly, i tillegg til flybilletter og hotell for de som vil reise p? egen h?nd. Reisene selges via internett, telefon, i egne butikker samt utvalgte reisebyr?er over hele landet. Ving Norge AS har 89 ansatte og over 400 000 reisende ?rlig.

Artykuly o tym samym temacie, podobne tematy