Sommeren 2015 starter i dag!

Neste sommer blir det kjekt ? v?re nordlending, i alle fall om du er glad i sol, sommer og strandliv og bor i n?rheten av Bod? flyplass. Tidligere i ?r varslet Ving ? Norges st?rste reisearrang?r ? om en kapasitets?kning p? 86 % for vinterreiser til sol og sommer fra Nord-Norge. N? fortsetter reisegiganten satsingen p? gjester nordfra og har gode nyheter ? by p? for solglade nordlendinger for sommeren 2015.
? Fra om med neste sommer ?pner vi en ny direkterute fra Bod? til Varna i Bulgaria og til v?rt splitter nye familiehotell Sunwing White Lagoon Beach. V?re Sunwing-hotell er v?rt absolutt beste familieprodukt, og det er ekstra hyggelig ? kunne tilby dette til v?re nordnorske gjester. Reisem?let ligger kun fire timer fra Bod?, og Ving vil fra neste sommer sette inn de nye Airbus A321-flyene p? denne strekningen, sier Sophie Frisholm, presseansvarlig i Ving.
Sunwing White Lagoon Beach ligger helt nede ved stranden ved den sjarmerende kystbyen Balchik nord?st i Bulgaria og kan bestilles allerede fra og med i dag, 10. juni, p? ving. no.
? Hotellet er skreddersydd for barnefamilier ned til hver minste detalj. Her kan vi tilby store familieleiligheter for opptil ?tte personer og Happy Baby-leiligheter med blant annet egen paraplytrille for de som reiser med sm?rollinger. For de barnefamiliene som ?nsker litt mer luksus kan vi tilby Royal-suiter med direkte adgang til basseng, fortsetter Frisholm.
Balchik ? Svartehavet mest romantiske sm?by?
Balchik er en rolig, pittoresk, liten ferieby ved havet. Hit reiser man for ? slappe av og nyte stranden, solen og hverandre. Byen blir ogs? kalt “den hvite byen” takket v?re sine hvite kalkstensklipper med matchende hus. Byen er uten tvil en av de mest romantiske sm?byene langs Svartehavskysten med sine fine gr?ntomr?der og romantiske strandpromenade. Lengre oppe i byen venter sm? butikker som selger kunsth?ndverk, og prisene er langt lavere enn p? badestedene lenger syd.
? N?r vi til neste sommer for f?rste gang i historien etablerer et Sunwing Resort i et av Europas mest lommebokvennlige ferieland, tror vi at det er en kombinasjon som vil friste mange. Du er sikret ? bo p? et kvalitetshotell med f?rsteh?nds kjennskap til hva ferierende nordmenn vil ha, og samtidig har du prisgunstige restauranter og forn?yelser i n?rheten.
F?rsteklasses flytur med nye Airbus A321
Reisem?let ligger kun fire timer fra Bod?, og Ving vil fra neste sommer sette inn de nye Airbus A321-flyene p? denne strekningen. Sophie Frisholm gleder seg til ? ?nske gjestene velkommen til Nordens mest moderne flyfl?te.
? Takket v?re de ergonomiske setene p? denne flytypen blir det ekstra benplass for hver enkelt gjest, og det vet vi er en kj?rkommen nyhet for mange avrunder Frisholm.

Ving vil fly fra Bod? til Varna i perioden 27. mai 2015 til 2. september 2015.
Ving er Norges st?rste reisearrang?r med reiser til mer enn 170 reisem?l i over 40 land. Ving arrangerer charterreiser, fleksible pakkereiser med rutefly, i tillegg til flybilletter og hotell for de som vil reise p? egen h?nd. Reisene selges via internett, telefon, i egne butikker samt utvalgte reisebyr?er over hele landet. Ving Norge AS har 89 ansatte og over 400 000 reisende ?rlig.

Authors

Related posts

Top