Hage

MARION RAVN slipper singelen ?IN DREAMS?

Broiler v?ger og vinner n?r de viser frem nye sider av seg selv i en av sommerens fineste l?ter. Singelen “Rays Of Light” ble sluppet mandag 9. juni, og under to uker etter opptrer guttene live p? VG-lista R?dhusplassen.
Mandag 9. mai slapp DJ- og produsentduoen Broiler sin nye singel “Rays Of Light”. Guttene har produsert l?ten sammen med William “NastyKutt” Wiik-Larsen, som for?vrig ogs? er aktuell p? toppen av Billboard-listen som produsent og l?tskriverfor Nico & Vinz sin megahit “Am I Wrong”. P? vokal har de med seg den 21 ?r gamle Chris Holsten fra L?renskog. Allerede dagen etter slippet er “Rays Of Light” en av landets mest streamede l?ter.

Alle mennesker i verden, uansett kultur, spr?k og velstand, bor under den samme solen og blir truffet av de samme solstr?lene. “Rays Of Light” er en sang som bygger p? f?lelsene som dukker opp n?r solen treffer ansiktet for f?rste gang p? lenge. Uansett hvor vanskelig eller f?lt man har det vil solstr?lene gi deg en positiv f?lelse. Med “Rays Of Light” ?nsker vi ? vekke de samme f?lelsene hos v?re fans. – Broiler
Fredag den 20. juni opptrer Broiler med “Rays Of Light” p? VG-lista Topp 20-showet p? R?dhusplassen. De blir ogs? ? oppleve live p? flere norske og svenske festivaler denne sommeren, deriblant den prestisjefylte Br?vallafestivalen i Norrköping i Sverige den 27. juni.
Etter ? ha passert 100 millioner streams i Spotify er Broiler definitivt norges st?rste elektroniske artist. Etter en serie med YouTube-hits i 2012 fikk DJ- og produsentduoen, best?ende av Mikkel Christiansen og Simen Auke, platekontrakt hos Universal Music. Kun uker etter fikk de sin f?rste #1 hit p? VG-lista. Det p?f?lgende ?ret ga de ut ikke mindre enn to album som gjorde de fortjente til to Spellemannsnominasjoner. De vant ogs? prisen for “?rets Artist” p? NRJ Awards i 2013. Denne vinteren og v?ren har de blant annet v?rt i Las Vegas og laget ny musikk, og etter smakebitene “Get Drunk” og “Fuck Everybody” slipper Broiler sommerens offisielle singel “Rays Of Light”.
Om Universal Music
Universal Music AS er verdens og Norges st?rste musikkselskap og representerer blant annet artister som U2, Rolling Stones, Eminem, Lady Gaga, Rihanna, a-ha, Sissel Kyrkjeb?, Odd Nordstoga, Bernhoft, Gabrielle mm.
Universal Music Group er operative i 59 land som representerer lablene A&M/Octone, Decca, Def Jam Recordings, Deutsche Grammophon, Disa, Emarcy,Fonovisa, Geffen Records, Interscope Records, Island Records, Lost Highway Records, Machete Music, MCA Nashville, MercuryNashville, Mercury Records, Polydor Records, Motown, Universal Music Latino, Universal Republic og Verve Music Group.

Artykuly o tym samym temacie, podobne tematy


Tagi: #Asia   #Canada   #David Gregory   #USA