Hage

F? en bedre lydopplevelse fra din flatskjerm-TV med Vogels feste for lydplanke – Vogel’s introduserer elegante l?sninger som ser flott ut sammen med flatskjermer

Ingen annen dusjprodusent har lagt seg under lupen og lykkes med ? leve opp til kravene fra verdens t?ffeste milj?merking Svanen. Materialene som vi p? INR lager v?re dusjvegger ikommer direkte fra naturen, et milj? som for tiden er utsatt og som beh?ver all st?tte den kan f?. Derfor er vi veldig glade for merkingen som vitner om at dusjveggen er holdbar, og en dag kan gjenvinnes slik at den p? nytt kan bli en del av naturen.
Ettersom Svanens milj?krav er t?ffe er det bare et f?tall som oppfyller dem. Kravene innskjerpes i tillegg hvert fjerde ?r. ?Dette hadde vi i tankene da vi et par ?r senere redesignet og rekonstruerte hele LINC-dusjserien v?r. Delvis fordi vi alltid har stilt h?ye krav til oss selv n?r det kommer til kvalitet, og delvis fordi mange av v?re kunder har h?ye krav til holdbarhet?, sier Product Manager Kristian Olsson. ?I 2008 var vi stolte over ? ha verdens f?rste og eneste Svanemerkede dusjvegg ? LINC Josephine. Fra 2014 er alle modellene i hele LINC-serien Svanelisensiert.?
For deg som kunde gir milj?merkede dusjvegger f?lgende fire fordeler:
1. LANG HOLDBARHET
I v?r testlab har vi testet at en typisk dusjvegg i glass med v?rt LINC hev/senk hengsle i aluminium kan ?pnes og lukkes minst 100 000 ganger uten nevneverdig slitasje. Det tilsvarer minst 30 ?r daglig dusjing av en familie p? fem personer. Vi gir 15 ?rs garanti p? alle v?re dusjvegger som vi produserer p? v?r fabrikk i Malm?. Det tilsvarer livslengden for et gjennomsnittlig baderom i Norden.
2. GJENNVINNINGSBAR
En LINC-dusjvegg er konstruert slik at den enkelt kan gjenvinnes. Aluminium, glass og eventuelle detaljer som lister eller h?ndtak/grep kan lett separeres og gjenvinnes i separate containere for respektive r?materiale.
3. MILJ?TILPASSET MATERIALE
Et annet viktig poeng er at mengden helse- og milj?farlige stoffer er redusert til et minimum i det Svanemerkede produktet. Det kan f. eks. handle om ? unng? farlige kjemikaler i overflatebehandlingen av aluminiumsprofilene eller mykgj?rende emner i plastlisten eller p?f?ring av organiske emner for bedre avrivning av glassoverflaten.
4. LAVT ENERGIFORBRUK
Dessuten m? energiforbruket i selve produksjonen v?re lav, og det stilles til og med krav til at mesteparten av energien skal komme fra fornybare energikilder, hvilket vi ogs? oppfyller.
Les mer p?: www.inr-as.no
For mer informasjon, vennligst kontakt:Petter Kvernstr?m. Adm. dir. INR Norge AS, Tel. 33 33 02 00, mail [email protected]

INR Norge AS
Adresse: Ollebukta 4, 3126 T?nsberg, NO-3117 T?nsberg
F?lg oss p?:
Facebook
Youtube

Artykuly o tym samym temacie, podobne tematy