Hage

Viking Challenge skal f? nordmenn ut p? tur

06-06-2014 13:46 Viking Footwear AS VI SNAKKER SPORT COUTURE OG STATEMENT. Viking Vertex er til deg som liker ? l?pe ute i skog og mark. Eller til deg som sverger til cool sportsestetikk.

Vertex utmerker seg ved s?lens grep i variert terreng, noe som skyldes Vikings spesiallagde gummiblanding som er utviklet for ? h?ndtere hardt og t?ft klima. Skoens vekt er minimert til det ytterste for ? ?ke l?perens ytelse og l?psf?lelse til det maksimale. Foten blir plassert litt dypere ned i skoen for ? sikre bedre bakkekontakt, og god stabilitet og passform gj?r Vikings terrengsko til et perfekt verkt?y for alle aktive l?pere
VIKING VERTEX, KR 1599

TIL DE S?RS INTERESSERTE:
Outsole Grip: Store knaster under skoen plassert i forskjellige retninger for ? sikre grep i v?tt og ulendt terreng. Her har Viking ogs? integrert sitt eget system, UGC?, Ultimate Grip Concept. Knaster i s?lens bueomr?det bidrar til ekstra godt grep ved l?ping over r?tter, stein, etc.
Demping: Terrengl?p foreg?r p? mykt underlag og dermed har l?peren mindre behov for dempe-funksjon enn ved l?p p? asfalt. Ved at foten kommer n?rmere bakken minimeres risikoen for overtr?kk. Uansett, Vikings terrengl?pesko har st?tdempende EVA mellom s?le. Vekt: Skoen skal v?re s? lett og smidig som mulig for ? ?ke l?perens kontakt med bakken.
Membran: Vertex har GORE-TEX? membran. Ved l?ping i terreng som ikke er like v?tt, fungerer alternativet med vanntett membran godt siden denne da beskytter best mot fukt. Overmaterialet til alle modellene er behandlet med et vannavst?tende middel for at vann skal prelle av.
Passform: Skoens passform er meget viktig og Viking har derfor designet skoen med ekstra h?y tunge slik at skoene kan sn?res tett helt opp. Stabiliteten i skoen ?kes ved at det er lagt inn forsterkende elementer p? sidene. Viking har i tillegg modeller med egen damelest i denne kolleksjonen. Den polerte unders?len og luggenes grep bidrar til at leire, s?le og stein ikke f?r lett tak.

Viking Footwear AS – Norwegian Footwear since 1920
Viking Footwear AS

Artykuly o tym samym temacie, podobne tematy