Utstillingen G?rdsarbeid tetter et hull p? Norsk Folkemuseum

Sommer?pen heis, ny sykkelbane, stisykling, golf og toppturer. Trysil er vel verdt et bes?k om sommeren ogs?.

Trysil har akkurat lagt bak seg den beste sn?vinteren p? 25 ?r. N? er det sommer og sol som gjelder i skibygda ogs?. Og det skjer mye i og rundt Trysilfjellet. Fredag 20. juni, i forbindelse med Utflukt, er det sesongstart for sommer?pen heis. 6-seteren Fjellekspressen vil v?re ?pen hver l?rdag til og med h?stferien i oktober.
Markeds- og eventansvarlig, Turid Backe-Viken, i SkiStar Trysil, kan fortelle at sommer?pen heis er en del av Trysils satsing p? et familievennlig sykkeltilbud. Det bygges en bike park ved hel?rs?pne Radisson Blu Resort Trysil, det lages kart og tilrettelegges traseer for stisykling.
– I fjor h?st ?pnet vi Fjellrunden, en tilrettelagt sykkel- og vandresti rundt Trysilfjellet, som ogs? passer funksjonshemmede. Det blir sommer?pne serveringssteder i fjellet og flere store arrangementer. Satsingen p? sykkel bidrar til ? gj?re Trysil til et hel?rig reisem?l, sier hun.

Arrangementene Backe-Viken sikter til er f?rst og fremst Utflukt 19.-22. juni, som samler 400-500 stisykkelentusiaster fra hele Skandinavia, og Trysilrittet 4.-6. juli. Trysilrittet best?r av fire konkurranser, og ?pner med topprittet Trysil 1132 fredag. Dagen etter er det Trysilrittet 75, som er seedingsritt for b?de CykelVasan, Birkebeinerrittet og Grenserittet.
– I tillegg arrangeres et familieritt og barneritt for de aller minste. Helga samler over 1.000 syklister i Trysil og det setter virkelig farge p? bygda, sier hun.
Trysilfjellet er ogs? et flott sted ? vandre. Flere av toppturene i Trysils familievennlige toppturprogram g?r til fjellets topper. Vil du heller spille golf ligger Trysil Golfbane ved foten av fjellet og er rangert som en av Norges beste skogs- og fjellbaner. – Vi er best kjent som Norges st?rste skisted, men Trysil har utrolig mye fint ? by p? om sommeren ogs?. Et bredt spekter av aktiviteter, fra rafting p? Trysilelva til stisykling oppe p? fjellet. Trysil har en vakker og tilgjengelig natur, som skapt for gode og minnerike opplevelser, mener Backe-Viken.
Mer info:
Turid Backe-Viken, markeds- og eventansvarlig i SkiStar Trysil
Mobil: (+47) 992 80 071

Kort om SkiStar:
SkiStar AB (publ), hvis B-aksjer er noterte p? Nasdaq OMX Mid Cap Stockholm, eier og driver skianlegg p? alpindestinasjonene Sälen, ?re og Vemdalen i Sverige samt Hemsedal og Trysil i Norge, samt Hammarbybacken i Stockholm. Markedsandelen er i Sverige 49 %, i Norge 28 % og totalt i Skandinavia 39 %. Kjernevirksomheten er alpin skikj?ring med gjestens skiopplevelse i sentrum. ?vrige virksomheter er losjiformidling, skiskole og skiutleie.

Authors

Related posts

Top