Hage

SE NY MUSIKKVIDEO FRA KATASTROFE

06-06-2014 12:21 Clas Ohlson Norge Sommerens produktslipp er rett rundt hj?rnet og hos Clas Ohlson ser vi frem mot en ny sesong fylt av dingser til alle og enhver. Her har vi samlet noen av trendene for ?rets sommersesong, med bilder av de nyhetene vi tror blir kundefavoritter.

Sommerens produktslipp er rett rundt hj?rnet og hos Clas Ohlson ser vi frem mot en ny sesong fylt av dingser til alle og enhver. Her har vi samlet noen av trendene for ?rets sommersesong, med bilder av de nyhetene vi tror blir kundefavoritter.

Gresstrimmer
Lukten av nyklippet plen er virkelig et tegn p? at sommeren er i gang. Black & Decker sin nye kabelfrie gresstrimmer s?rger for ? f? jobben gjort, og vel s? det! Med kantskj?rer og gressklipper i ett og samme produkt vil det bli lettere enn noen gang ? holde hagen velstelt. Det s?rger det effektive drivsystemet E-Drive for. At den leveres med et 18 V/2,0 Ah-batteri, h?ndtak med 2-h?ndsgrep, og teleskopskaft for ? gi optimal kontroll, er heller ingen ulempe. Vi i Clas Ohlson er mildt sagt veldig spente p? lanseringen av v?r nye gresstrimmer.
31-1231 B&D gresstrimmer STC1820CM 18V City Mower kr. 1498,- (veil.1698,-)
51-1857 Batteri 18V 2,0Ah Li-ion kr. 877,-
El-sykkel
2014 er ?ret el-sykkelen kommer til ? ta av i Norge, og vi er stolte av ? presentere v?r nye el-sykkel. Etter en backpackertur i Asia, ble to svenske gründere inspirert til ? designe en el-sykkel tilpasset v?rt nordiske landskap. Utfallet ble en unisex el-sykkel ved navnet Off Course. Med et 36V (10Ah) batteri og en 250W motor vil den f? deg frem i et kupert terreng ? og inntil 50km p? en ladning. Fullt utstyrt med blant annet LED-belysning, LCD-skjerm, og sammenleggbare pedaler, f?lger vi trenden i det vi mener er blitt et modent marked for el-sykler. Hvem vet, kanskje el-sykkelen kan ta over for bilen eller mopeden din? Vi har tatt inn fire modeller fra Off Course til ?rets sesong.
31-1187 Off Course Svart kr. 8995,-
31-1187-1 Off Course Hvit kr. 8995,-
31-1187-2 Off Course R?d kr. 8995,-
31-1187-3 Off Course Bl? kr. 8995,-
Aktivitetsarmb?nd
Vi ser hyppigere at kunder kj?per elektronikk for ? bedre helsen. Fitbit Flex aktivitetsm?ler er en annen popul?r dings som vi mener kommer til ? bli en soleklar trend denne sommeren. Ved ? legge inn sine personlige m?l, vil armb?ndet hjelpe deg ? komme i form ved ? gi b?de motivasjon og inspirasjon ? hentet fra aktivitets- og s?vnm?lingene den tar. Med en rekke andre funksjoner som automatisk synkronisering, skritteller, kaloriforbruksm?ler, s?vnm?ler m.m., gj?r dette armb?ndet deg mer bevisst p? egen helse og trening. Uten tvil sommerens kj?p for de som har som m?l ? bli mer aktive og for de som allerede er aktive!
31-1430 Fitbit Flex aktivitetsm?ler kr. 998,-
Robotst?vsuger
De siste sesongene har robotst?vsugere ligget h?yt oppe p? listene v?res. Denne sommeren vil vi kunne tilby kundene, modellen Neato BotVac 70e. Som en av de mest intelligente robotst?vsugerne i klassen, vil man virkelig kunne lene seg tilbake i sofaen mens rommene i huset blir st?vfrie. Den vet hvor den er, hvor den har v?rt og hvor den skal ? den tar for seg rom for rom. Fra USB kopling for software oppdateringer og trappesensor, til markedets bredeste b?rster, er vi sikre p? at dette produktet passer i ethvert hjem.
34-1748 Neato BotVac 70e kr. 3998,-
Clas Ohlson er en internasjonal retailkjede i kraftig vekst. Selskapet har ca. 4300 ansatte fordelt p? hovedkontor og ca. 180 butikker i Sverige, Norge, Finland, Storbritannia, Kina og snart Dubai. Vi er opptatt av ? tilby v?re kunder en s?ml?s og inspirerende handel p? tvers av kanaler. I tillegg til over 60 butikker i Norge har Clas Ohlson alle sine ca. 15.000 dingser tilgjengelig i v?r moderne nettbutikk. Firmaet ble grunnlagt av den svenske gründeren Clas Ohlson allerede i 1918. V?r grunnlegger hadde en egen evne til ? komme opp med smarte dingser og l?sninger som raskt ble popul?re. Selv om vi i dag er en moderne retailer, er v?r grunnleggers syn p? forretningsvirksomhet og lidenskap for smarte dingser en viktig del av v?rt DNA og v?r forretningsidé. Vi brenner for ? hjelpe og inspirere v?re kunder til ? forenkle sin hverdag. Dette gj?r vi gjennom ? tilby smarte produkter og l?sninger til Clas Ohlson-priser. I tillegg har vi stort fokus p? medarbeidertilfredshet og sosialt ansvar gjennom v?rt CSR-arbeid

Artykuly o tym samym temacie, podobne tematy